Hva er Spond?
Merkevareinnhold hos Spond
Matthew Wilson avatar
Skrevet av Matthew Wilson
Oppdatert over en uke siden

Forstå merkevareinnhold hos Spond

Når du bruker Spond kommer du muligens over merkevareinnhold. Våre partnere bidrar med å beholde Spond app gratis som gjør det mulig for oss å stadig forbedre Spond og sørge for best mulig opplevelse.

Din sikkerhet kommer først

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vi vil forsikre deg om at:

• Vi ikke selger din data til tredjepartene.

• Vi håndterer all brukerinformasjon med største forsiktighet og i tråd med beste praksiser og regelverk.

Tilbakemeldinger er velkomne

Din opplevelse med Spond er viktig for oss. Hvis du har tilbakemelding om merkevareinnhold eller andre funksjoner, ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Vi er alltid ute etter å forbedre oss for å levere et bedre produkt. Tusen takk for at du velger Spond!