Sponsor
Oppdatert over en uke siden

Legge til Sponsor
"Under oversikt" har du muligheten til å aktivere sponsorer. Ved å aktivere "Sponsorer" funksjonen vil alle sponsor logoer vises på startsiden. For å legge til en sponsor, klikk på plussknappen, deretter legg inn URL-en for sponsorens nettsted. Videre kan du
laste opp logoen. (Bildet kan ikke overskride 600x600 piksler) Etter dette kan du klikke på lagreknappen.

Hvor mange sponsorer skal vises?
Man kan velge å vise alle sponsoravtaler eller legge inn et egendefinert antall. På sistnevnte valgt får man mulighet til å velge hvor mange sponsorer som skal vises på hjemmesiden.

Fjerne Sponsorer
Vil man fjerne eksisterende sponsorer. Trykk inn på "Administrer" på Sponsorer, hold over logoen du vil slette og fjern ved å trykke på søppelkasse symbolet som vises.