Hvordan endrer jeg gruppenavn?
Oppdatert over en uke siden

Gruppeadministratoren kan endre gruppenavnet i appen og på nettet.

App

1. Gå til gruppen

2. Trykk på de 3 prikkene i menyen og "Gruppenavn"

Web

1. Gå til gruppen

2. Trykk på de 3 prikkene i menyen og "innstillinger", deretter "gruppenavn"

Jeg får ikke endret gruppenavnet

Hvis en gruppeadministrator ikke kan endre navnet (feltet er markert i grått) har de ikke administratorrettigheter til å gjøre det. Det kan også være at gruppen er koblet til Spond Club, i så fall er det klubbadministratoren som må endre navnet gjennom Club-plattformen.