Ofte stilte spørsmål om Spond Grupper
Hvorfor har appen 13'årsgrense i Google Play?
Oppdatert over en uke siden

Det er forskjell på reglene i App Store (iOS) og Google Play (Android). Derfor er det 4'årsgrense i App Store, men 13 år i Google Play.

Grunnen til at det er 13'årsgrense i Google Play er at man kan dele bilder. I Spond gjelder dette først og fremst når man legger til gruppebilde, eller deler bilder i en gruppe. Som oftest er det lagleder-/trenere som legger til et lagbilde som gruppebilde, og deler bilder fra eksempelvis kamper eller cuper. Dette er en såpass fin funksjon at til tross for at vi mener at Spond ikke behøver å ha 13'årsgrense, ønsker vi å beholde muligheten til å poste bilder i appen.