Cashback
Hvordan komme i gang med Cashback
Oppdatert over en uke siden

Gruppestyrere kan aktivere Cashback i gruppen ved å:

1. Gå til gruppen det gjelder

2. I app: Trykk på "innsamling" nederst til høyre i appen, deretter "Cashback"
    På web: Trykk på "pengeinnsamling" i hovedmenyen

3. Velg "aktivér cashback"

På Cashback siden kan admin:

• Legge til og endre utbetalingskonto. Denne kan oppdateres av alle administratorer. Les mer.

• Tipse de som ikke bidrar enda

• Dele cashback lenke med de som ikke er medlem, men som ønsker å være cashback supporter. Les mer.

• Få full oversikt over hvor mye som er samlet inn, utestående og utbetalt. Dersom man går inn på hver av månedene i oversikten under "utbetalinger" vil man se hva som er utbetalt når, til hvilke kontonummer samt hvilke partnere det er handlet hos. Les mer om når cashback blir utbetalt.

• Deaktivere cashback