Spond digital dugnad
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Hvordan fungerer dugnaden?

Gruppestyrer mottar mail med informasjon og link til å melde opp sine grupper. Det er mulig å velge mellom salg av produkter eller salg av digitale skrapelodd. Man kan kun velge én dugnadstype per gruppe. Det koster ingenting å være med og det er ingen krav til antall salg. Uansett om dere selger dugnadsprodukter eller digitale skrapelodd står vi for produkter/premier. Vi sender produkter direkte fra lager hjem til kunden, så dere løper ingen risiko for å sitte igjen med usolgte produkter eller lodd.

Noen foresatte ønsker ikke at deres barns bilde skal vises på siden, hva gjør jeg?

Lagleder vil kunne fjerne medlemmers bilder før dugnaden starter. Dersom foresatte ønsker å endre bildet kan de gjøre dette ved å trykke på bildet som står på siden og velge et nytt.

Hva er produktutvalget?

Produktutvalget vil være en kombinasjon av dagligvarer som kaffe, vaskepulver, batterier, sesongvarer som grillprodukter og uteleker, familie-sysler som brettspill og bøker og klær som sokker og pannebånd. Fortjenesten pr produkt er individuell og vil variere mellom 30% - 50%. Man vil få tilsendt fullstendig produktliste med oversikt over fortjeneste i forkant av dugnaden.

Hva er leveringstiden?

Varene blir levert mellom to og fire uker fra du bestiller de. Noen varer hentes fra lager i Norge og har kortere leveringstid, andre leveres fra utlandet og har lengre leveringstid.

Varene mine er forsinket

Du vil motta en mail/SMS med sporingskode etter varene er sendt. Denne kan du bruke å søke på helthjem.no/sporing. Dersom du ikke finner informasjonen du leter etter, ta kontakt med oss

Hvem leverer varene mine?

Vår hovedavtale er med Helt Hjem. Der Helt Hjem ikke leverer, vil enten Postnord eller Bring levere varene.

Hvor blir varene levert?

De fleste får varene levert på døren/i postkassen. I de områdene hvor Helt Hjem ikke opererer blir varene levert på nærmeste postkontor/post i butikk. Du vil da få melding om hvor den skal plukkes opp.

Jeg ønsker å endre leveringsadresse

Kontakt oss så kan vi hjelpe deg å oppdatere leveringsadresse.

Hvordan er jeg sikker på at pengene kommer til riktig konto?

Det er viktig at du oppgir korrekt nummer på laget eller klubbens bankkonto.

Jeg mottok en defekt vare

Ta kontakt med oss. Vi vil da gi deg beskjed om hvordan du kan gå frem.

Hvor mye av kjøpesummen går til laget?

Dette varierer litt mellom hvert produkt, men vi jobber for at 50% av produktets kjøpsverdi skal gå direkte til laget. Det legges deretter til en kost for å få fraktet produktet helt hjem til hver av bidragsyterne. Tilslutt vil laget/klubben sitte igjen med mellom 30 og 50% av prisen per produkt.

Hva tjener Spond på dette?

Spond forhandler frem gode avtaler som gjør at alle lag og klubber får gode innkjøpspriser, gode fraktrater og fornuftig pris på håndtering av varene slik at de kommer trygt frem. Videre lager Spond systemet for å å sette opp og gjennomføre dugnader, herunder betaling av alle varer, frakt, forsikring og håndtering av returer. Vi sørger også for utbetaling av fortjeneste til laget.

Jeg fikk kun deler av bestillingene min, hvor er resten?

Vanligvis skal en levering inneholde alle dine varer. Dersom du innen kort tid etter en levering er kommet frem fortsatt ikke har fått alle varene dine, ta kontakt med oss.

Jeg angrer på kjøpet mitt, hva gjør jeg?

Det er normal angrefrist som er 14 dager. Angrerettskjema finner du her.

Jeg har kjøpt flere lodd, men mottok ikke alle

Av tekniske grunner kan det være at loddene ikke kommer opp etter betaling. Alle som kjøper lodd bør motta en bekreftelse på mail, sjekk denne (og spam mappen) og følg lenken til loddene her. Om du heller ikke mottok e-post bekreftelse, ta kontakt med oss.

Hva koster loddene?

Pris per lodd er 50 kr. De ulike alternativene å kjøpe vil være følgende:

• 1 lodd 50 kr

• 2 lodd 100 kr

• 4 lodd 200 kr

Hvor mye av loddene går til gruppen?

33 kr går til gruppen pr solgte lodd. Resterende går til å dekke premier, transaksjonsavgifter, logistikk, frakt og administrasjonskostnader

Hvordan fungerer trekning og hva er vinnersannsynligheten?

Vinnersannsynlighet er 1:50. Når det kjøpes et lodd er det en digital trekningstjeneste som plukker et eller flere tilfeldige lodd til kjøperen. Loddet har 9 felter som må skrapes. Hvis loddet har 3 like symboler er det et vinnerlodd. Det er kun mulig å vinne én gang pr lodd.

Hva er premiene man kan vinne på lodd?

Det er 4 ulike premier det er mulig å vinne. Alle premiene har en spesiallaget "Takk for ditt bidrag" logo. Vinnere kan velge mellom premiene vi tilbyr og vil få premien tilsendt i posten innen 20 dager etter loddsalget er avsluttet. Vi har valgt premier som er attraktive, samtidig som de gjør det mulig at mesteparten av salgssummen kan gå tilbake til gruppen. Premiene er av en slik art at loddsalget kan gjennomføres som en konkurranse utenfor lotteriloven.

Svarte dette på spørsmålet?