Hva er Spond?
Hvordan Spond fungerer

Verdens ledende plattform for sportslagshåndtering tar det harde arbeidet ut av lagarbeidet, slik at du ikke trenger å gjøre det.

Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Som alle gode tekniske løsninger er Spond-plattformen kompleks under panseret, men enkel å sette opp og bruke. Vårt globale team har jobbet i nesten 10 år - for ikke å nevne de millionene investert - for å skape en løsning som sparer gjennomsnittlig gruppeadministrator rundt 2,5 timer per uke, og enda mer hvis du administrerer flere lag eller grupper.

Hvordan Spond fungerer

Spond fungerer ved å samle alle aspekter av å drive en grasrotklubb eller gruppe og kombinere dem sømløst til en plattform. Fra kamper til økonomi og innsamling av midler, har vi det dekket.

Spond tilbyr to fullt integrerte løsninger:

• Spond App - organisering for grupper
    En enkel app som også kan brukes på skrivebordet via en dedikert admin-grensesnitt, vår løsning for organisering tilbyr alt du trenger for å administrere et grasrotlag eller gruppe. Organiser, engasjer, be om betalinger og samle inn penger på én plattform.

• Spond Club - medlemssystemet som samler alle gruppene i Spond App.
    Når du vokser, er vår Spond Club-grensesnitt designet for å hjelpe deg med å flytte til å administrere flere lag eller grupper, og gir deg full oversikt over coaching, betalinger, arrangementer, meldinger og innsamling av midler for alle gruppene dine eller valgte.

Du kan registrer deg for Spond Club her.

Sømløs integrering

Det fine med Spond-plattformen er at de fleste brukerne og alle ikke-administratorer ikke vil vite at du bruker Spond Club. Selv om du vil ha full oversikt over alle i hvert lag eller gruppe, inkludert administratorer, medlemmer, hendelser, betalinger og meldinger, vil Spond App-brukere ikke merke noen forskjell i deres daglige bruk av appen.

Gratis å bruke

Både Spond App og Spond Club er helt gratis å laste ned og bruke. Spond belaster bare for transaksjoner behandlet via appen ved bruk av vår sikre betalingsportal, og også for innsamlingskampanjer. Og i motsetning til mange av våre konkurrenter, er det ingen begrensninger på antall grupper og lag eller antall brukere du kan legge til og organisere.

En fullstendig integrert plattform for organisering

Spond-funksjonene kan deles inn i tre nøkkelområder:

1) Engasjere

• Sende invitasjoner og påminnelser for kamper og andre arrangementer

• Sende meldinger til alle brukere eller spesifikke grupper, for eksempel alle i en bestemt lagrolle eller aldersgruppe

• Sende ut oppgaveforespørsler og be folk om å frivillig bidra - f.eks. Skyss til en bortekamp eller noen til å forberede et etterkamp-måltid

• Legge ut og tillate brukere å samhandle i appen, og gi et trygt og sporbart miljø for medlemsinteraksjoner

• Opprette innsamlingsaksjoner for klubben eller gruppen din, nominere medlemmer til å selge billetter og engasjere seg med supportere, alt i appen

• Kjøre avstemninger i appen for å finne ut hva medlemmene dine mener om alt fra beste dato for en kamp til design av nytt utstyr

2) Prosess

• Administrere medlemmer - legge til eller fjerne brukere for gruppene dine

• Be om betalinger for kampavgifter, medlemsavgifter eller annet, og behandle dem direkte i appen

• Sende ut forespørsler om medlemsfornyelse og overvåke svar

• Lagre filer knyttet til gruppene dine, medlemmer og arrangementer på en sikker måte

3) Planlegge

• Sett opp hele sesongen på noen minutter med vår enkle opplastingsfunksjon

• Sett opp og administrer arrangementer, overvåk svar og meldinger til deltakerne

• Be om tilgjengelighet for en bestemt dag eller tidspunkt - ideelt når du har flere lag å velge mellom

• Sett opp kurs og akademier i Spond Club, overvåk svar, behandle betalinger og tilby valgfrie tillegg for deltakere

Support

Fra første påmelding til å bruke spesifikke funksjoner effektivt og sette opp Spond Club, er Spond-teamet her for å støtte deg hele veien og hjelpe deg med å få mest mulig ut av det Spond har å tilby.

Spond Hjelpesenter er en fantastisk ressurs der du vil finne alt du trenger for å få mest mulig ut av Spond-plattformen. Trykk bare på ikonet i nedre høyre hjørne av Spond-appen for å få tilgang til vårt smarte hjelpesenter, der du kan søke etter hjelp på alt fra påmelding til å sette opp en kamp eller betalingsforespørsel.

Og i det usannsynlige tilfellet at hjelpesenteret vårt ikke inneholder informasjonen du trenger, har vi hyggelige mennesker tilgjengelig for å hjelpe deg via vår meldingstjeneste.

From first signup to effectively using specific features and setting up Spond Club, the Spond team are here to support you every step of the way and help you make the most of what Spond has to offer.

Datalagring og sikkerhet

Spond lagrer all klubb-, gruppe- og personlig data på en sikker måte og i tråd med all nasjonal og internasjonal lovgivning i markedene der vi opererer, inkludert GDPR. Vi følger fire nøkkelprinsipper:

1. Vi gjør personvernsvurderinger før og under utviklingen av nye funksjoner og tjenester.

2. Vi dokumenterer våre vurderinger og overveielser.

3. Vi er åpne om hvordan vi behandler personopplysninger.

4. Vi fokuserer på kompetanse og bevissthet innen organisasjonen gjennom opplæring.

Du kan lese Spond's Privacy Policy her.

Find out more about Spond: