Spond grupper
Installere og komme i gang med Spond App

Slik kan du laste ned og komme i gang med Spond-appen

Oppdatert over en uke siden

Spond er primært en app, selv om man også kan bruke Spond via nettleser eller velge å motta alt via e-post. Vi anbefaler alle å laste ned appen og bruke den.

Uansett om du er trener, lagleder, administrator, medlem eller foresatt, å laste ned Spond-appen er det første skrittet for å komme i gang. Det er helt gratis å laste ned appen.

Hvordan kan jeg laste ned Spond-appen?

Du kan laste ned appen fra App Store eller Google Store, avhengig av om du har en iPhone eller Android-enhet. Det er helt gratis å laste ned på begge plattformene, og det tar bare noen få sekunder å komme i gang.

Hva om jeg ikke har en smarttelefon eller enhet?

Hvis du ikke har tilgang til en smartenhet, kan du også få tilgang til Sponds nettleserversjon av appen her, selv om vi på det sterkeste anbefaler å laste ned appen for å få mest mulig ut av Spond-opplevelsen din.

Hva skal jeg gjøre videre?

Når du åpner appen første gang, trykk på "Kom i gang" og velg deretter om du vil opprette en ny konto eller logge inn i din eksisterende.

Hva du gjør videre avhenger av hvem du er:

Gruppeadministrator

Gruppemedlem

Foreldre eller verge