Kom i gang
Ofte stilte spørsmål om Spond Club
Komme i gang med Spond Club - Ofte stilte spørsmål

Spørsmål om oppsett og bruk av Sponds klubbhåndteringsløsning - Spond Club

Spond Support avatar
Skrevet av Spond Support
Oppdatert over en uke siden

Komme i gang med Spond Club - Ofte stilte spørsmål

Komme i gang med Spond Club - Ofte stilte spørsmål

Hvorfor har ikke gruppene mine blitt importert til Spond Club?

Spond importerer ikke automatisk noen grupper til Spond Club, da vi ikke vet hvilke grupper du ønsker å importere. Vi mener det er bedre om du selv importerer og tilordner detaljer til hver gruppe.

Importering av grupper er raskt og enkelt:

• Gå til Avdelinger og Grupper.

• Gå til Importer Gruppe.

• Hvis du er en gruppeadministrator, vil gruppen(e) dine vises her.

• Hvis du ikke er en gruppeadministrator, gir vi deg en lenke her som du kan dele med andre gruppeadministratorer for å få tilgang til deres grupper.

Hvordan setter jeg opp påmeldingsskjemaet i Spond Club?

For å sette opp et påmeldings- eller registreringsskjema, gå til 'Skjemaer' i hovedmenyen og velg 'Klubbregistreringsskjema'.

Du kan sette opp flere skjemaer for klubben din. For å legge til et nytt, gå til 'Klubbregistreringsskjema' og velg 'Opprett nytt'.

Hvis du ikke har opprettet et skjema ennå, klikk på 'Opprett skjema'.

I første trinn kan du skrive hva du vil. Du kan for eksempel legge til informasjon om klubben og eventuelt de ulike treningstidene for forskjellige lag/grupper. Du kan legge til bilder og lenker.

Medlemstyper

Velg hvilke medlemstyper personen kan velge når de melder seg på. Medlemstyper er forhåndsdefinert under 'Klubbinnstillinger' og 'Medlemstype'.

Hvis du bare velger én medlemstype, vil medlemmet automatisk bli tilordnet sin medlemstype.

Basert på medlemstype kan du definere om medlemmer skal kunne søke om forhåndsdefinerte grupper/lag. Dette gjør du under 'Tillat gruppevalg' eller 'Ingen gruppevalg'.

Grupper og undergrupper

Du kan velge hvilke grupper eller undergrupper som skal være tilgjengelige for medlemmene å velge. Medlemmet blir ikke lagt til i gruppen eller undergruppen før klubben godkjenner deres medlemsforespørsel.

Medlemsfelt

Velg fra de forhåndsdefinerte medlemsfeltene som du ønsker å inkludere i skjemaet. Disse kan være påkrevd eller valgfrie. Du har allerede satt opp disse feltene under 'Klubbinnstillinger' og 'Medlemsfelt'.

Du kan også legge til ekstra felt. Disse feltene vil bare eksistere som en del av registreringen og vil ikke bli lagret på medlemmet selv. Når du senere behandler hver registrering, kan du velge å kopiere informasjonen til permanente medlemsfelt hvis du ønsker det.

Vilkår og betingelser

Ved registrering kan du velge om du godtar klubbens vilkår og betingelser og personvernregler. Du kan også be om at klubben bruker bilder av medlemmet i samsvar med klubbens retningslinjer.

For å legge ut skjemaet på hjemmesiden din eller sende det ut, gå til 'Kopier denne lenken' og legg den på hjemmesiden din.

Medlemsvarsling

Når du har opprettet et skjema, kan du gå til 'Medlemsvarsling'.

Under 'Bekreftelses-e-post' legger du til teksten som blir sendt på e-post for å bekrefte at registreringen er mottatt og er venteliste eller under behandling.

Under 'Varsel om godkjent påmelding' legger du til teksten som blir sendt på e-post som en bekreftelse på at registreringen er godkjent og at vedkommende ønskes velkommen som medlem.

Hva bør jeg fortelle gruppemedlemmene mine om Spond Club?

De fleste klubber som begynner å bruke Spond Club, velger å sende ut informasjon til medlemmer og foreldre/foresatte. Her er noen forslag til hva du kan inkludere:

Hva betyr dette for lagene/gruppene som allerede bruker Spond-appen?

Hvis du allerede bruker Spond, vil du ikke merke noen forskjell i appen. Den eneste endringen vil være at du nå også vil motta meldinger fra klubben og betalingsforespørsler i appen.

Hvorfor har administratortilgangen min endret seg?

Noen roller er oppdatert slik at alle grupper samsvarer med strukturen til Spond Club. Dette bør ikke påvirke bruken av appen i hverdagen, men vennligst gi beskjed til Spond Club-administratorer hvis du har noen problemer eller spørsmål.

Hva betyr dette for gruppene som for øyeblikket ikke bruker Spond?

Grupper som for øyeblikket ikke bruker Spond, må opprette en Spond-gruppe. Klubben vil kontakte relevante administratorer og trenere for å få dette til.

Hva betyr denne endringen for foreldre og foresatte?

Hvis du er en forelder eller foresatt som bruker Spond-appen, må du sørge for at informasjonen om barnet ditt er korrekt. Hvis informasjonen ikke er korrekt, setter vi pris på om du kan oppdatere den informasjonen du har tillatelse til å endre, og be treneren/gruppeadministratoren om å oppdatere de andre endringene.

Personvern

Alle Spond-produkter er i samsvar med GDPR med personvern i sentrum:

Du kan lese Sponds personvernuttalelse her.

Hvorfor ser jeg ikke gruppene jeg importerte til Spond Club når jeg bruker Spond-appen?

Når du bruker Spond-appen, gjør du det som et vanlig gruppemedlem eller administrator, og ikke som en Spond Club-administrator. Det betyr at du bare får tilgang til gruppene du er medlem av. Bruk Spond Club-grensesnittet for å få tilgang til alle importerte grupper og klubbfunksjoner.

Hvorfor kan jeg ikke se mine Spond App-grupper for å importere dem til Spond Club?

Du må være en gruppeadministrator for å kunne importere grupper til Spond Club.

Gå til 'Meg' i Spond-appen for å se hvilken e-postadresse du er registrert med. Det kan være at denne e-postadressen er annerledes enn den du er registrert med i Spond Club. E-postadressene for Spond Club og appen må være like.

E-postadressen du bruker i appen under 'Klubbinnstillinger' og 'Klubbadministratorer' må være den samme e-postadressen for å få tilgang til gruppene dine.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke er en administrator for en gruppe jeg ønsker å importere til Spond Club?

Du kan importere gruppene dine ved å gå til 'Avdelinger og Grupper' og deretter 'Importer Gruppe'.

Hvis du ikke er en gruppeadministrator, finnes det en lenke på samme sted som du kan sende til gruppeadministratorer for å få tillatelse til å få tilgang til deres grupper.

Hvorfor gikk jeg glipp av noen grupper da jeg importerte dem til Spond Club?

Når du setter opp Spond Club, blir du bedt om å velge hvilke grupper du ønsker å importere.

Hvis du ikke ser en eller flere grupper, kan det være fordi andre Spond-administratorer kontrollerer disse gruppene. I så fall må du sende dem en invitasjon slik at de kan gi tillatelse til at deres gruppe blir lagt til i Spond Club:

• Kopier lenken som finnes rett over listen over gruppene.

• Del eller send lenken til den aktuelle gruppeadministratoren. Du velger hvordan du vil sende lenken (f.eks. via e-post eller WhatsApp).

• Gruppeadministratoren åpner lenken og følger instruksjonene på skjermen for å gi deg tilgang til å importere en eller flere av deres grupper.

• Du vil bli varslet når en ny gruppe har blitt godkjent for import, og gruppen vil nå være synlig i listen i Spond Club.

Hvorfor ser jeg en feilmelding i kolonne én når jeg laster opp Spond Club Excel-malen?

Denne kolonnen kan være tom så lenge du ikke har lagt til en gruppe. Hvis du har lagt til et medlem i denne kolonnen uten noen gruppe, vil du få feilmeldingen.

Hvis du bare importerer vanlige medlemmer til gruppen, kan du sette alle disse som 'Medlemmer' under rollekolonnen.

Vil de gamle gruppene bli slettet når gruppene importeres til Spond Club?

Nei, de vil ikke bli slettet. De er nå knyttet til klubbens Spond Club-konto, og kan administreres av Spond Club-administratorer, men ellers vil de eksisterende gruppene ikke endre seg, og eksisterende gruppeadministratorer kan fortsette å bruke gruppene som før.

Noen ting kan imidlertid endre seg, for eksempel at Spond Club-administratoren angir en standard betalingskanal for alle betalinger. Husk å kommunisere eventuelle endringer du har til hensikt å gjøre til alle gruppeadministratorer.

Hvorfor får jeg en feilmelding for telefonnumrene når jeg laster opp Excel-filen?

Hvis du limer inn verdier med et enkeltfnutter (') foran, og celleformatet er satt til Tall, vil Excel se det som en formel. Løsningen er å sørge for at celleformatet er satt til Tekst.

Hvor finner jeg koden for gruppen min?

Alle Spond-grupper har et unikt kode-nummer. Dette kan finnes i:

• Invitasjonslenken

• Gruppen i Spond-appen

• Gruppen i Spond Club

Hvordan fungerer totrinnsbekreftelse i Spond Club?

• Totrinnsbekreftelse er et ekstra sikkerhetsnivå for pålogging til Spond Club. Den lar deg logge inn med passordet ditt og en engangskode du mottar via SMS.

• Totrinnsbekreftelse gjør kontoen din mer sikker fordi den hindrer andre i å logge inn på kontoen din, selv om de kjenner passordet ditt.

• Hovedklubbadministratoren kan slå på eller av denne funksjonen for alle klubbadministratorer under 'Sikkerhet' i 'Klubbinnstillinger' -området i Spond Club.

• Hver klubbadministrator kan også sette det opp for seg selv ved å klikke på profilbildet sitt i øverste høyre hjørne.

Kan jeg angre en gruppeimport i Spond Club?

Nei, Spond Club lar deg ikke angre en gruppeimport. Ta kontakt med oss ​​hvis du ved et uhell importerer en gruppe.

Hvordan endrer jeg passordet mitt i Spond Club?

Du kan logge inn på Spond Club med de samme påloggingsopplysningene du bruker for Spond-appen.

For å tilbakestille passordet ditt, følg denne lenken: spond.com/forgot-password

Hva skjer hvis jeg sletter en gruppe i Spond Club?

Hvis du sletter en gruppe i Spond Club, vil den også bli slettet i Spond-appen. Dette inkluderer alle historiske arrangementer, innlegg osv. Klubbmedlemmene dine vil ikke lenger være i gruppen, men de vil fortsatt være medlemmer i Spond Club og eventuelle andre grupper de er medlemmer av.

Hva betyr det når en gruppeadministrator får meldingen 'Ingen grupper å dele'?

Dette kan skyldes at det er lagret informasjon i nettleserens hurtigbuffer. Prøv å åpne delingslenken i en annen nettleser og logg deretter inn med brukernavnet/passordet ditt.

Hvordan endrer jeg språket i Spond Club?

Øverst til høyre kan du velge hvilket språk du ønsker i Spond Club-kontoen din. Dette vil ikke påvirke hvilket språk andre Spond Club-administratorer eller medlemmer ser.