Retningslinjer og juridisk informasjon
Oppdatert over en uke siden

Her finner du alle juridiske dokumenter som styrer Spond-plattformen og interaksjonen med våre brukere. Vi forstår at mange ikke tar seg tid til å lese dem når de først tar i bruk tjenesten, derfor har vi dem alltid tilgjengelige for deg hvis du ønsker å undersøke dette temaet nærmere.

Bruksvilkår

Sponds bruksvilkår styrer alle aspekter av din bruk av Spond-plattformen og hvordan du samhandler med Spond.

Personvernserklæring

Vår personvernserklæring er en beskrivelse av alle måtene Spond samler, bruker, offentliggjør og håndterer dine personlige, klubb- og gruppedata på.

Informasjonskapselpolitikk

Sponds informasjonskapselpolitikk er et juridisk bindende dokument som informerer nettsteds- og appbrukere om hvordan Spond driver med datasporing og personvern online.

Databehandling

Vår policy for databehandling forklarer hvordan vi behandler dine personlige og klubbdata i Spond Club-grensesnittet.