Morild produkter

Tjen inn penger til idrettslaget ved å selge flotte produkter fra Morild!

Hanne Green avatar
Skrevet av Hanne Green
Oppdatert over en uke siden

Tjen inn penger til deres idrettslag ved å selge flotte produkter fra Morild!

Produktene fra Morild kombinerer kvalitet, design og refleks. Alle produktene har integrert refleks, noe som gjør at de fremmer sikkerhet samtidig som de ser stilfulle ut. Produktene varierer ut ifra sesong. Les mer om Morild Norway og deres produkter på deres nettside.

De som kjøper får produktene levert innen 2-5 virkedager.

Hvordan opprette kampanje?

For å opprette en innsamlingskampanje må du ha en administratorrolle som inkluderer rettigheter til dette. Ta kontakt med gruppens kontaktperson dersom du skal opprette en kampanje, men ikke har tilgang til det enda.

For å opprette en innsamlingskampanje, gå til fanen "Innsamling" og trykk på "Opprett". Velg så "Selg flotte produkter fra Morild" og hvilken gruppe du vil opprette kampanjen i.

Hva er fortjenesten?

Fortjenesten er på 30%. Da prisen varierer fra produkt til produkt, vil de også ha forskjellig fortjeneste. For å se en liste over produktene og hvilken fortjeneste det er på de, kan administrator trykke på "Se produkter" når de oppretter kampanjen.