Arrangementer
Organisere arrangementer i Spond

Hvordan organisere og administrere arrangement i Spond-appen.

Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Organiser aktiviteter eller sportsarrangementer og administrer deltakerne dine fra Spond-plattformen. Det er enkelt og stressfritt, og det gir deg mer tid til å gjøre det du liker, på banen eller i der dine aktiviteter finner sted.

Arrangementer i Spond App

Å opprette et arrangement i Spond appen er enkelt og kan virke selvforklarende, men det finnes dusinvis av kule funksjoner å utforske.

Planlegg på forhånd

I arrangementsinnstillingene kan du sette oppmøtetider for å samle folk før arrangementet starter.

Auto-aksept

Du kan velge om deltakere på et arrangement automatisk er satt opp til å delta, eller om de må bekrefte hver gang.

Ventelister

Når det maksimale antall deltakere er nådd, vil de neste som melder seg på, bli satt på en venteliste. Hvis en plass blir ledig, vil den første personen på ventelisten få en varsel.

Tilpassede arrangementer

Spond tilbyr forskjellige arrangementstyper:

• enkeltarrangementer

• gjentakende arrangementer

• sesongplanlegger ( hvor du planlegger mange enkeltarrangement på en gang)

Finn ut mer (kommer)

Hvordan sette opp et arrangement i Spond (kommer snart)

Hvordan opprette arrangementer med påmeldingsavgift

Hvordan legge til verter i et arrangement i Spond App

Hvordan invitere foreldre / foresatte til arrangementer

Hvordan invitere ikke-Spond-brukere til arrangementer

Hvordan sette opp og administrere oppgaver på arrangementer

Forstå arrangementinnstillinger i Spond App

Hvordan sende melding til arrangementdeltakere

Hvordan kommentarer på arrangementer fungerer (og hva de er)

Hvordan laste ned deltakerhistorikk for arrangementer i Spond App

Hvordan sette opp og administrere kamparrangementer

Hvordan bruke funksjonen Sesongplanlegger

FAQs - Arrangementer i Spond App

Arrangementer i klubbløsningen - Spond Club

I Spond Club kan du sette opp større enkeltarrangement på tvers av grupper. Den vanlige aktiviteten finnes fortsatt i hver gruppe.

Sjekk ut denne korte videoen for å se hvordan arrangementplanlegging fungerer i Spond Club:

Tidsbesparende

Å opprette et arrangement og invitere deltakere på tvers av grupper kan gjøres på bare noen få sekunder.

Begrenset informasjon
Enkeltarrangementene finnes kun på medlemmets hjemskjerm i appen og er ikke tilknyttet en gruppe. Medlemmene kan ikke se hvem andre som deltar og man kan ikke legge til flere arrangører og sjekke deres tilgjengelighet.

Finn ut mer