Betale i avdrag (delbetaling)
Oppdatert over en uke siden

Er gruppen du er medlem av en del av en Spond Club-profil kan administratoren i gruppen nå tillate betalinger i avdrag. Dette betyr at du har muligheten til å dele opp betalingene til gruppen i flere deler. Administratoren bestemmer både størrelsen på hvert avdrag og over hvilken periode de skal fordeles.

Hvordan betal hele summen med en gang?

Hvis gruppen din tilbyr en fleksibel betalingsmodell, er det slik at du kan velge å betale hele beløpet på en gang eller fordele det i månedlige avdrag. Hvis muligheten for delbetaling ikke er tilgjengelig, indikerer dette at gruppen ikke tilbyr delbetalinger for den spesifikke betalingsforespørselen. På samme måte, hvis "Betal nå"-alternativet mangler, betyr det at gruppen kun aksepterer betaling gjennom avdrag.

Slik betaler du hele beløpet

App:

1. Åpne appen

2. Gå til betalingsforespørselen

3. Under hvordan ønsker du å betale, velger du betal nå

4. Trykk på knappen Gå til betaling

5. Et vindu med summen som må betales kommer opp, klikk på betal med kort, Apple Pay (iPhone) eller Google Play (Android)

6. Velger du kortbetaling, legger du inn kortinformasjon, du har også mulighet til å huke av om betalingskortet skal huskes til neste betaling

7. Velger du Apple Pay eller Google Pay følger du instrukser på skjermen

8. Bekreft med BankID

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Gå til betalingsforespørselen

3. Under hvordan ønsker du å betale, velger du betal nå

4. Trykk på knappen Betal

5. Et vindu med summen som må betales kommer opp, klikk på betal med kort

6. Legg inn kortinformasjon, du har også mulighet til å huke av om betalingskortet skal huskes til neste betaling.

7. Bekreft med BankID

Hvordan betale i avdrag?

Når du velger delbetaling, vises det månedlige beløpet som skal betales, og du må betale for den første måneden med en gang. Antallet måneder betalingen skal fordeles over er forhåndsbestemt av klubben/gruppen din. Hvis du ønsker å justere antall måneder for betalingen, må du kontakte en administrator.

Det månedlige beløpet som vises etter at du har valgt delbetaling, vil være konstant for alle delbetalinger. Dette gir en forutsigbarhet i hvor mye du skal betale hver måned.

Slik betaler du i avdrag

App:

1. Åpne appen

2. Gå til betalingsforespørselen

3. Under hvordan ønsker du å betale, velger du del opp i X månedlige trekk

4. Trykk på knappen Betal første avdrag nå

5. Et vindu med summen som må betales kommer opp, klikk på betal med kort, Apple Pay (iPhone) eller Google Play (Android)

6. Velger du kortbetaling, legger du inn kortinformasjon, du har også mulighet til å huke av om betalingskortet skal huskes til neste betaling

7. Velger du Apple Pay eller Google Pay følger du instrukser på skjermen

8. Bekreft med BankID

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Gå til betalingsforespørselen

3. Under hvordan ønsker du å betale, velger du del opp i X månedlige trekk

4. Trykk på knappen Betal første avdrag nå

5. Et vindu med summen som må betales kommer opp, klikk på betal med kort

6. Legg inn kortinformasjon, du har også mulighet til å huke av om betalingskortet skal huskes til neste betaling.

7. Bekreft med BankID

⚠️ MERK! For delbetalinger vil alle fremtidige månedlige trekk automatisk bli belastet til den samme betalingsmåten som ble brukt for den første betalingen, du kan når som helst endre betalingsmåte for delbetaling.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har problemer med å gjennomføre betaling, hva er galt?

Det kan være flere årsaker til at betalingen din ikke blir behandlet:

• Det er ikke nok midler tilgjengelig på kortet ditt

• Betalingskortet ditt er utløpt

• Feil kortnummer er tastet inn

• Problemer med kortutstederen din

• Mislykket 3D-verifisering eller BankID-verifisering

Er ingen av disse årsakene relevante for din situasjon, kan det være andre faktorer som påvirker:

• Mottakerens utbetalingsmåte er ikke verifisert og kan derfor ikke motta betalinger

• Andre tekniske problemer kan være årsaken