Om Spond app
Oppdatert over en uke siden

Spond forenkler planlegging av arrangementer og koordinering av deltakelse.
Plattformen lar deg opprette arrangementer, invitere folk og holde oversikt over resultater og påmeldinger, slik at du enkelt kan se hvem som kommer og kommunisere med deltakerne. Med god brukervennlighet og evne til å effektivisere planleggingsprosessen, er Spond et praktisk verktøy for grupper, idrettslag eller organisasjoner som ønsker bedre kontroll over arrangementer og deltakelse.

Spond tillater også kommunikasjon mellom deltakere og arrangører. Man kan sende meldinger, informasjon eller endringer knyttet til arrangementet direkte gjennom appen. Dette gjør det enklere å koordinere og holde alle oppdatert på eventuelle endringer eller detaljer.

I hvilke land er Spond tilgjengelig?

Spond er et organiseringsverktøy i form av en mobilapp som er gratis å laste ned eller via web-app i nettleser. Mobilappen er tilgjengelig i følgende land: Australia, Belgia, Canada, Danmark, England, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Luxemburg, Nederland, Norge, Skottland, Spania, Sveits, Sverige, Tyskland, USA , Wales og Østerrike.

Spond appen er tilgjengelig for iPhone (iOS) og Android-telefoner:

Du får også tilgang til Spond gjennom nettleser:

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er ikke Spond tilgjengelig i andre land?

Vi er alltid interessert i å kunne ekspandere, om du ikke finner Spond i landet du befinner deg i kan du kontakte vårt kundesenter og melde interesse.