Alle samlingerPengeinnsamlinger
Utgifter og risiko ved innsamlingskampanjer 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Innsamlingskampanjer med digitale skrapelodd og salg av produkter er kun tilgjengelig i Norge

Er det noen utgifter og risiko når man starter en innsamlingskampanje?

Det er helt gratis å starte en innsamlingskampanje. Spond håndterer betaling, lodd og trekning av vinner for digitale skrapelodd og produkter ved salg av disse. Premier og produkter leveres kostnadsfritt hjem til de som vinner.

Så alt dere behøver å gjøre er å opprette kampanjen og dele lenken til gruppens side eller sin personlige side med så mange som mulig.

Hva tjener Spond på dette?

Spond forhandler frem gode avtaler som gjør at alle lag og klubber får gode innkjøpspriser, gode fraktrater og fornuftig pris på håndtering av varene slik at de kommer trygt frem. Videre lager Spond systemet for å å sette opp og gjennomføre dugnader, herunder betaling av alle varer, frakt, forsikring og håndtering av returer. Vi sørger også for utbetaling av fortjeneste til laget.

Personvern og sikkerhet

Digital innsamlingskampanje er bygget av oss i Spond, så du kan være helt trygg på at dataene dine er sikre.

De personlige sidene for medlemmer i appen blir ikke offentliggjort før medlem eller foresatt selv velger å godkjenne det. Vi gjør sidene klare automatisk så medlemmet trenger ikke å gjøre noe annet enn å trykke på del. Deretter ber om bekreftelse på at siden kan gjøres tilgjengelig.

Vil du vite mer om personvern i Spond, kan du klikke her.

Ofte stilte spørsmål

Noen foresatte ønsker ikke at deres barns bilde skal vises på siden, hva gjør jeg?

Lagleder vil kunne fjerne medlemmers bilder før dugnaden starter. Dersom foresatte ønsker å endre bildet kan de gjøre dette ved å trykke på bildet som står på siden og velge et nytt.