Slette eller redigere arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Slette eller redigere et enkelt arrangement

Hvordan slette eller redigere et enkelt arrangement?

1. Åpne arrangementet du vil slette

2. Trykk på de tre prikkene øverst på skjermen

3. Velg "Avlys arrangement..."

4. Velg om du vil avlyse og sende varsel til medlemmene eller slette arrangementet helt uten å varsle noen

Slette eller redigere flere arrangementer samtidig

Hvordan slette eller redigere flere arrangementer samtidig?

MERK: Dette er kun mulig fra web-versjonen av appen.

1. Åpne arrangementoversikten

2. Øverst på skjermen, finner du en liten grå skrift med "Rediger arrangementer"

3. Huk av for alle arrangementene som du vil redigere eller slette

Slette eller redigere et gjentagende arrangement

Hvordan slette eller redigere gjentagende arrangement?

1. Åpne et arrangement i serien du vil slette

2. Trykk på de tre prikkene øverst på skjermen

3. Velg "Avlys arrangement..."

4. Velg om kun dette arrangementet skal slettes, eller om alle hendelser i hele serien skal slettes

5. Velg om du vil avlyse og sende varsel til medlemmene eller slette arrangementet helt uten å varsle noen

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på å avlyse og å slette et arrangement?

Dersom et arrangement avlyses, vil alle inviterte bli varslet. Du kan også skrive inn en melding som blir sendt til de for å forklare hvorfor det blir avlyst. Arrangementet vil bli stående som avlyst i arrangementoversikten.

Dersom et arrangement slettes, vil det bli helt fjernet fra arrangementoversikten og ingen av de inviterte blir varslet. Arrangementet vil også forsvinne fra oppmøtehistorikken.