Utbetalingsfrekvens
Oppdatert over en uke siden

Du velger om du ønsker daglige, ukentlige eller månedlige utbetalinger. Som en del av Sponds verifiseringsprosess, må vi bekrefte at dine opplysninger er korrekte før vi starter utbetalingene. Denne prosessen tar vanligvis opptil fem virkedager fra du legger til utbetalingsmåten.

• Daglige Utbetalinger: Utbetales tre dager fra innbetaling.

• Ukentlige Utbetalinger: Utbetales hver torsdag.

• Månedlige Utbetalinger: Utbetales 3. hver måned.

Utbetalinger vil vises som Stripe Spond i bankutskriften din.
I noen tilfeller kan også Banking Circle, København også fremkomme på bankutskriften.

⚠️ MERK!

På grunn av forskrifter er betalingsformidleren vår (Stripe) pålagt å holde pengene for første utbetaling i opp til 7 virkedager etter at de er mottatt. Dette betyr at de tidligste betalingene dine vil bli utbetalt til kontoen opp til syv virkedager etter at betalingen er utført, selv om du velger daglige utbetalinger.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har valgt daglige utbetalinger, det har nå gått mange dager siden jeg fikk første betaling, hvor er pengene?

På grunn av forskrifter er betalingsformidleren vår (Stripe) pålagt å holde pengene for første utbetaling i opp til 7 virkedager etter at de er mottatt. Dette betyr at de tidligste betalingene dine vil bli utbetalt til kontoen opp til syv virkedager etter at betalingen er utført, selv om du velger daglige utbetalinger.

Er kontoen nylig laget så vær oppmerksom på at vi må bekrefte at dine opplysninger er korrekte før vi starter utbetalingene. Denne prosessen tar vanligvis opptil fem virkedager fra du legger til utbetalingsmåten.

Hva vises utbetalinger som i min nettbank?

Utbetalinger vil vises som Stirpe Spond i bankutskriften din.
I noen tilfeller kan også Banking Circle, København (Copenhagen) fremkomme på bankutskriften.