Kamparrangement
Oppdatert over en uke siden

Ved å bruke funksjonen "Kamp" under arrangement, er det lettere å skille kampene deres fra andre arrangementer, og vi har lagt til ekstra funksjonalitet for å hjelpe deg med å organisere kampene. Du kan også legge til resultater - både underveis og etter at kampen er ferdig.

Hvordan sette opp en kamp?

Kamper kan settes opp både i sesongplanleggeren og som enkelt arrangement.
Du kan opprette de både fra appen og web-versjonen.

Slik setter du opp en kamp

App:

1. Opprett et nytt arrangement

2. Øverst på skjermen ser du at "Kamp" er markert i svart

3. Trykk på "Type" for å sette om det er hjemmekamp, hjemmekamp, turnering eller treningskamp

4. Du kan endre visningsnavnet til gruppen

5. Trykk på "Ingen draktfarge" for å sette en farge for laget

6. Under "Motstander" settes det motstanderlaget sitt navn og farge

7. Resten av funksjonene er forklart i her

8. Trykk på "Opprett"

Web-versjon:

1. Opprett et nytt arrangement

2. Scroll til øverst på siden og fikk feltet "Type". Her kan dy bytte fra Arrangement til en av de fire kamptypene

3. Fyll ut navn på hjemmelag og bortelag

4. Resten av funksjonene er forklart i her

5. Trykk på "Opprett"

Funksjoner i kamper

Disse funksjonene vil du finne når du oppretter et arrangement som en kamp:

• Kamptype: Velg mellom hjemmekamp, bortekamp, Cup/turnering eller treningskamp

• Gi navn til det andre laget: Så spillerne dine vet hvem de skal møte

• Lagfarger: Du kan velge farger både for hjemmelaget og motstanderen

• Resultater: Legg til og oppdater resultatet, både underveis og etter kampen

Registrere mål

Det er kun administratorer som har mulighet til å registrere resultater/mål.

Du kan bestemme om resultatene skal være tilgjengelige for medlemmene eller ikke. Dersom de ikke er synlige for medlemmer, vil kun administratorer kunne se de.

MERK: Per nå er det kun mulig å registrere mål fra appen.

Slik registrer du mål fra kampen?

1. Åpne arrangementet

2. Trykk på "Oppdater resultat" øverst ved siden av der kamptypen er opplyst

3. Trykk på + tegnet ved siden av lagnavnet for å registrere et mål

4. Velg om resultatene skal være tilgjengelige for medlemmene i gruppa

5. Huk av for om kampen ble full tid

6. Hvis du trykker på "Er kampen over?" vil du får mulighet til å dele resultatene

Spillerprestasjoner

Denne funksjonen gir deg mulighet til at det kan stemmes for hvem som er kampens beste spiller. Dette er en fin funksjon for å motivere spillerne, og ment for engasjement. Funksjonen er totalt valgfri å bruke, og det er kun administratorer som har mulighet til å opprette dette for arrangementet. Medlemmene eller foreldrene ser ingenting av dette før det eventuelt er aktivert av en administrator.

Hvordan aktivere spillerprestasjoner for en kamp?

MERK: Denne funksjonen er kun tilgjengelig å opprette fra appen.

Slik registrerer du spillerprestasjoner

1. Åpne arrangementet

2. Dersom det er passert, bytt fra "Kommende" til "Tidligere" øverst i meny-oversikten.

3. Midt på skjermen finner du knappen for "Spillerprestasjoner >"

4. Nederst på neste skjerm kan du trykke på "Lag avstemning"

5. Du kan velge mellom spillerne som deltok

6. Øverst skriver du hvilken utmerkelse det skal stemmes om

7. Du kan legge til beskrivelse, om det er mulig å stemme på flere valg om stemmene skal være synlige for alle medlemmer eller kun administratorer

8. Trykk på "Publiser" (om knappen er inaktiv, gå tilbake til forrige steg og sjekk at du har huket av for flere spillere)

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor får jeg ikke satt en farge for lagene?

Inntil videre er det kun mulig å sette farge for lagene via appen, og ikke web-versjonen. Selv om du har opprettet kampen via web-versjonen.

Du kan du åpne arrangementet i appen og redigere det der for å sette på farge.

Hvordan kan jeg dele resultater fra kampen?

Hvis du åpner arrangementet, og huker av for "Er kampen over?", så vil du få opp en ny knapp rett under som lar deg dele resultatene. Når du så trykker på "Del resultat", får du mulighet til å dele dette via forskjellige sosiale medier.

Hvorfor får jeg ikke opp navnet til alle spillerne i gruppa?

Du får kun opp mulighet til å velge de som deltok på arrangementet, når du oppretter en avstemning for kampens beste spiller.

Hvorfor er knappen for å publisere spillerprestasjoner inaktiv?

Dette er sannsynligvis fordi det ikke er huket av for mer enn et medlem i steget før. Gå tilbake til forrige steg og huk av for "Velg alle"

Jeg får ikke laget kamparrangement i gruppen min, hvorfor?

Dette er nok fordi gruppeaktiviteten på gruppen enten ikke er satt, eller ikke støtter kamparrangement. Kamparrangement er tilgjengelig for grupper hvor gruppeaktiviteten er satt til følgende:

• Amerikansk fotball

• Bandy

• Basketball

• Cricket (ikke enda mulig å sette resultater)

• Fotball

• Hockey

• Håndball

• Innebandy

• Lacrosse

• Nettball

• Rugby

• Softball

• Volleyball