Alle samlingerArrangementerArrangementer for administrator
Lagoppstilling funksjonen for fotballkamper
Oppdatert over en uke siden

Sponds line-up-funksjon er spesialdesignet for fotballag. Dette verktøyet effektiviserer prosessen med å organisere og vise lagoppstillinger, og gir en mer intuitiv og effektiv måte å håndtere kampplanleggingen på og dele den med spillerne.

Hvordan bruke Line-up funksjonen?

1. Åpne appen

2. Opprett et kamparrangement. Les om hvordan du oppretter et kamparrangement her

3. Når kamparrangementet er opprettet og du er inne på arrangementet vil du litt lenger ned på siden se "Lagoppstilling"

4. Trykk på "Opprett lagoppstilling"

5. Legg til tittel for oppstillingen, forhåndsinnstilt tittel er "Startoppstilling"

6. Velg synlighet

• Alle inviterte

• Arrangører og administratorer

7. Velg lagstørrelse

8. Velg blant de forhåndslagde lagformasjonene eller lag din egen formasjon

9. Etter du har opprettet eller valgt en formasjon, ser du en oversikt over banen og posisjonen til spillerne. Trykk på ➕-tegnet på de ulike posisjonene for å tildele posisjonen til en invitert spiller.

10. Scroll til nederst på siden og legge til eventuelle innbyttere

11. Når alt er klart trykker du "Lagre" øverst til høyre

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg lage en egendefinert lagoppstilling?

Ja, du kan lage egen formasjon ved å velge "Tilpasset" under formasjoner. Du kan da bevege de hvite rundingene rundt på banen til hvor du ønsker. Når du er ferdig kan du trykke på hengelåsen øverst til høyre i baneoversikten for å låse posisjonene. Trykker du på ➕-tegnet i rundingene vil du kunne tildele valgt posisjon til en invitert spiller.

Kan jeg lage flere lagoppstillinger for én enkelt kamp?

Ja, du kan lage flere lagoppstillinger, for eksempel én for første omgang og en annen for andre omgang av en kamp.

Kan man bruke lagoppstilling i andre sporter enn fotball?

Nei dessverre, pr. nå er lagoppstilling kun for fotball.