Visning av arrangementer i Spond appen/web-versjon
Når du eller ditt barn er invitert til et arrangement, vil det vises både på hjemmeskjermen din og i den tilhørende gruppen.
⚠️ MERK! Hvis du ser et arrangement inne i den tilhørende gruppen, men ikke på hjemmeskjermen, skyldes dette at du ikke er invitert til arrangementet. Arrangøren av arrangementet har imidlertid valgt at arrangementet skal være synlig for alle i gruppen.
Kommentar i arrangement
Du kan legge ut en kommentar med et bilde (maks 100 MB i formatene .jpg, .png, .gif). Du kan velge om varselet skal sendes til alle inviterte eller kun til arrangøren. Arrangøren varsles alltid uansett valg. Ønsker du å varsle kun de med en bestemt status, for eksempel Deltar, kan du @-tagge dem individuelt i kommentaren.
Slik velger du hvem som skal varsles om kommentaren din
Slik velger du hvem som skal varsles om kommentaren din
App:
Naviger til arrangementet der du ønsker å legge ut en kommentar.
Scroll nederst på siden.
Trykk på tekstfeltet hvor det står "Skriv en kommentar...".
Over kommentarfeltet vises "Varsle alle". Huk av for å varsle alle inviterte, eller la den stå tom for å varsle kun arrangøren. Arrangøren varsles alltid uansett valg.
Trykk på send-knappen for å publisere kommentaren.
💡 Du kan @-tagge én eller flere personer i kommentaren ved å skrive @ etterfulgt av navnet. De taggede personene varsles, men kommentaren er likevel synlig for alle i arrangementet.
Web-versjon:
Naviger til arrangementet der du ønsker å legge ut en kommentar.
Scroll ned til du ser kommentarfeltet.
Under kommentarfeltet ser du en boks hvor det står "Varsle alle", klikk på denne boksen.
Et vindu vil nå vises hvor du kan velge om du vil varsle alle inviterte (kun med status "deltar") eller kun arrangøren. Klikk på ønsket alternativ, vinduet lukkes automatisk, og varselet for kommentaren din vil sendes til det valgte alternativet etter du har klikket "Publiser"-knappen.
💡 Du kan @-tagge én eller flere personer i kommentaren ved å skrive @ etterfulgt av navnet. De taggede personene varsles, men kommentaren er likevel synlig for alle i arrangementet.
⚠️ MERK! Hvis arrangøren har satt arrangementet til “Synlig for alle”, vil hele gruppen arrangementet er opprettet i kunne se kommentaren. Også de som ikke er invitert.
Deltarkerstatus
Hvis du for eksempel ikke har besvart arrangementet, men likevel ser at du plutselig står som “Deltar” eller “Avslått”, skyldes dette at arrangøren/administratorene har mulighet til å endre status for de inviterte.


