Alle samlingerØkonomi
Oversikt: Betalinger i Spond Club
Oppdatert over en uke siden

Introduksjon Betalinger i Spond

Betalinger i Spond Club tilbyr en strømlinjeformet løsning for å administrere økonomien til klubben eller gruppen din. I stedet for å håndtere flere betalingsmetoder som kontanter, bankoverføringer og PayPal, lar Spond Club deg sende ut betalingsforespørsler, påmeldinger og administrere alle transaksjoner på ett sted.

Med betalinger i Spond Club kan du:

• Opprette betalingsforespørsler for medlemskontingenter, kampavgifter, utstyr, turer, årlige medlemskap og nye uniformer.

• Legge til beskrivelser, forfallsdatoer og spesifisere om betalingene er obligatoriske eller valgfrie.

• Sette en enkelt sum eller tilby flere alternativer med forskjellige priser og mengder.

• Ha ulike betalingsformer til dine medlemmer (Engangsbetaling, delbetaling eller Fleksibel- der medlemmet selv velger å betale nå eller i delbetaling) og eventuelt generere en manuell faktura.

• Lage innmeldingsskjemaer med ventelister som du knytter opp mot betalingsgforespørsler.

• Lage påmeldingsskjemaer med betaling (Engangsbetaling eller abonnement)

• Overvåke innkommende betalinger i sanntid og sende påminnelser for utestående betalinger.

• Generere rapporter om betalingsforespørsler, oppgjør og utestående betalinger.

• Ha oversikt over betalinger gjort i gruppene i appen dersom du deler bankkontoen fra Spond Club.

• Gi sikker og trygg betalingsbehandling gjennom Sponds partner, Stripe.

⚠️ MERK: Medlemmer kan betale direkte i appen eller via e-post, noe som sikrer en sømløs betalingsopplevelse for alle involverte.

Les mer om de ulike betalingsformene

• Betalingsforespørsler(Update link)

• Betalinger i klubbens påmeldingsskjema (Update link)

• Betalinger i Innmeldingsskjema

• Betalinger i påmeldingsskjemaer(Update link)

• Gruppebetalinger (Update link)

• Generert faktura(Update link)