Profil og språk
Oppdatert over en uke siden

Uansett hvor i Spond Club du er, vil du alltid finne ditt profilbilde oppe til høyre på skjermen. Klikker du på dette, vil du kunne gå til din Spond Club-profil, endre språk eller logge ut.

Profil

Spond Club profiloversikt

Klikker du profilbildet ditt og "Profil”, vil du komme til profiloversikten for Spond Club-profilen din. Denne siden har ingenting å gjøre med ditt eventuelle medlemskap i klubben. Det finner du ved å gå til Medlemmer → Aktive medlemmer → søker deg selv opp der.

I profiloversikten for Spond Club-profilen din kan du endre for- og etternavn, se hvilken e-postadresse som er registrert på deg, aktivere eller deaktivere 2-trinnsverifisering og se hvilket telefonnummer som er knyttet opp mot 2-trinnsverifiseringen.

Hva er 2-trinnsverifisering?

2-trinnsverifisering legger til ekstra sikkerhet ved å be om en ekstra autentiseringsmetode i tillegg til passordet ditt.

Vi sender en sikkerhetskode pr SMS til ditt mobilnummeret hver gang du logger på Spond Club eller logger deg på en ny datamaskin. 2-trinnsverifisering hindrer uautorisert tilgang og styrker sikkerheten på din Spond-profil.

⚠️OBS! Bytter du telefonnummer er det viktig at du deaktiverer 2-trinnsverifisering før du mister tilgang til nummeret. For å så aktivere det igjen på ditt nye nummer. Gjør du ikke dette vil du ikke kunne logge inn på din Spond Club-profil.

​Språk

Ved å klikke på profilbildet ditt og deretter på kloden 🌍, vil du komme til språkinnstillinger. Valg av språk vil bare påvirke hvordan Spond Club presenteres på denne datamaskinen. Det valgte språket og landet kan også påvirke hvordan datoer vises, men valutaen er fortsatt styrt av klubbens valuta.

Spond Club kan vises på følgende språk:

• Norsk (bokmål)

• Engelsk (Storbritannia, Irland, USA, Canada, Australia)

• Tysk (Tyskland, Sveits, Østerrike, Belgia)

• Fransk (Frankrike, Belgia, Canada, Sveits)

• Nederlandsk (Nederland, Belgia)

Logg ut

Klikk ditt profilbilde og derretter "Logg ut" og du vil bli logget ut av Spond Club-profilen din og tatt videre til innlogingssiden for Spond Club.

Ofte stilte spørsmål

2-trinnsverifisering

Jeg har slått på 2-trinnsverifisering men har byttet telefonnummer, og får nå ikke logget inn. Hva gjør jeg?

Frykt ikke, dette fikser vi. Men det kan ta litt tid på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Bare kontakt oss så hjelper vi deg.