Oppgjørsrapporter
Oppdatert over en uke siden

Fra sidemenyen under Økonomi finner du Oppgjørsrapporter, her har du oversikt over utbetalinger til klubben basert på valgt utbetalingsfrekvens, med mer. Oversikten er delt opp med kolonnene:

• Utbetalt

• Opprettet

• Sum

• Kontonavn

• Kontonummer (4 siste tallene)

Hvordan eksportere en eller flere oppgjørsrapporter

Du kan få tilsendt en Excel-fil pr. e-post med oversikt over én eller flere perioder. For å eksportere gjør du følgende:

1. Holder du musepekeren til venstre for utbetalt datoen og en hvit boks dukker opp som du klikker på for å markere.
    Eksempelbilde ↴

2. Ønsker du å eksportere flere gjør du det samme på de du vil ha med i eksporten. Du kan også klikke den hvite boksen ved siden av Utbetalt og markere alle.

3. Når du har klikket og markert en eller flere bokser vil det dukke opp en knapp oppe til høyre med navn "Eksporter". Klikk på denne.

4. Du får opp en boks hvor din e-postadresse er forhåndsutfylt, du kan fjerne den og skrive inn en hvilken som helst e-postadresse. Klikk deretter den turkise knappen med teksten "Send eksport på e-post"

5. Eksporten blir generert og sendes om noen få minutter.

Eksempel på tilsendt eksport

Eksporten har flere faner:

• Utbetalingsoversikt

• Club innbetalinger

• Gruppeinnbetalinger(hvis kontoen er delt fra Spond club med en gruppe)