Klubbroller
Oppdatert over en uke siden

Klubbroller gir klubbadministratoren tillatelse til bestemte oppgaver eller se informasjon i Spond Club.

Se, redigere og slette en rolle

• Se

Når du er inne på "Klubbroller" vil du se en liste over opprettede roller, inkludert navnet på rollen og antall personer i klubben som har denne rollen.

Klikker du hvor som helst på linjen tilhørende en rolle, kommer du til siden for denne rollen.

Inne på rolleroversikten til valgt rolle vil du se en oversikt over hvilke rettigheter rollen har til å se og administrere diverse handlinger.

Lenger ned på siden vil du se listen over hvilke administratorer i gruppen som har tildelt denne rollen.

• Redigere

Når du er inne på "Klubbroller" vil du se en liste over opprettede roller. Klikk på de tre prikkene til høyre for rollen du vil redigere, og velge “Rediger” for å komme direkte til redigeringssiden for rollen.

Er du allerede inne på rolleoversikten kan du klikke knappen med de tre prikkene øverst til høyre og velge "Rediger".

Inne på redigeringssiden for rollen vil du kunne endre navnet på rollen, samt hvilke handlinger rollen får tilgang til å se og redigere.

Når endringene er utført, klikker du "Lagre" nederst til høyre.

• Slette

For å slette en klubbrolle kan du gjøre dette på to måter.

- Når du er inne på "Klubbroller" vil du se en liste over opprettede roller. Klikk på de tre prikkene til høyre for rollen du vil redigere, og velg “Slett”. Du vil da få en melding til for å bekrefte at du ønsker å slette rollen.

- Er du allerede inne på rolleoversikten kan du klikke knappen med de tre prikkene øverst til høyre og velge "Slett". Du vil da få en melding til for å bekrefte at du ønsker å slette rollen.

⚠️ MERK! Er rollen i bruk/tildelt en eller flere administratorer må du fjerne rollen fra administratoren(e) før du kan slette rollen. Les her om hvordan du endrer rolle på en administrator.

Opprette en klubbrolle

Når du er inne på "Klubbroller" vil du se en knapp øverst til høyre med navnet "Legg til klubbrolle", klikk på denne for å legge til en ny klubbrolle.

Inne på siden for å opprette ny klubbrolle vil du kunne navngi rollen, samt tilpasse hvilke handlinger rollen får tilgang til å se og redigere.

Når rollen er ferdig satt opp, klikker du "Lagre" nederst til høyre.

💡Tips!

Du tildeler roller til administratorer ved å gå til innstillingen, "Klubbadministratorer".