Hva er Spond?
Hvordan få hjelp i Spond?
Oppdatert over en uke siden

Det er mange måter å få hjelp i Spond

Hvis du kontakter oss fra nettsiden spond.com eller i hjelpesenteret så er du kanskje ikke logget inn og systemet vårt vil oppfatte deg som en besøkende og ikke en Spond-bruker. Vi prioriterer våre brukere og vil alltid oppfordre deg til å logge inn før du kontakter oss.

Spond gruppemedlemmer, foresatte & administratorer

Logg inn i appen på telefonen din -> Gå til profilen -> Hjelpesenter.

Hvis du er logget inn på webversjonen av appen så vil du bli sent til Hjelpesenter.

Du vil alltid bli spurt om å søke i våre artikler i hjelpesenteret og vi håper du får svar på spørsmålene dine der. Hvis ikke vil du få mulighet til å kan sende oss en melding.

Spond Club administratorer

Logg inn på Spond Club on club.spond.com/login og klikk på medlings-ikonet i høyre hjørne for å kontakte oss.

Hvis du har åpnet Brukerhåndbok i menyen o Spond club vil du fortsatt være logget inn når du havner i Hjelpesenteret.

Besøkende

Hvis du søker support via vår hjemmeside eller i Hjelpesenteret direkte og du ikke er logget inn, så vil du få en annen prioritet. For eksempel lengre svartider.

Gjelder din henvendelse lodd eller premier fra en Innsamling via Spond?

• Hvis du mangler lodd -> Sjekk kvittering vi har sendt deg på epost. Det er lenke til loddene der. Hvis du ikke har mottatt kvittering kan du kontakte oss.

• Hvis du mangler premie eller den er skadet -> Send oss en melding og vi følger opp. Husk å oppgi Navn og epost som ble oppgitt ved kjøp, og legg gjerne ved et bilde av kvittering fra Vipps . Vi vil hjelpe deg så snart vi kan.