Nyheter
Oppdatert over en uke siden

Under “oversikt” har du muligheten til å aktivere nyheter, vil den også bli et eget valg i menyen på venstre side. Ved å aktivere denne funksjonen, kan man skrive og publisere nyhetsartikler, samt å vise nyhetsdelen i hvilken som helst side du ønsker.

For å opprette en nyhetsartikkel, klikk "Opprett Nyhetsartikkel", deretter fullfør feltene på venstre side:

1. Forfatter (Dette feltet er valgfritt)

2. Tittel

3. Kategorier (Skriv ønsket tittel på kategori og legg til)
    Du kan velge en eksisterende kategori eller legge til en ny)

4. Last opp et bilde for artikkelen

Skriv innholdet i artikkelen.

Her kan du også laste opp flere bilder innimellom teksten.

Deretter kan du velge å publisere direkte, eller lagre som utkast for senere publisering.

Før Nyhetsartikkelen kan gjøres synlig på hjemmesiden må man inn på "Sider" og legge til News (Plusstegnet mellom overskrift og egendefinert innhold) Gi siden en tittel. Før man legger til siden fra "Navigasjon"