Navigasjon
Oppdatert over en uke siden

Her konfigurerer du nettstedets navigasjon. Start med å legge til sidene du har opprettet under "sider". Alle sider må legges til i navigasjonsseksjonen for å vises i menyen.

Hvordan legge til en ny side i navigasjonen

1. Velg Navigasjon i sidemenyen

2. Klikk på "Legg til element"

3. Velg navn på element (dette er hva som vil vises i navigasjonen)

4. Velg elementtype (om det skal være en kategori, en side eller en lenke)

5. Velg side

6. Trykk på "Legg til"

Elementtyper

Kategori (dette er ikke en side i seg selv, men et menyelement for å gruppere andre sider)

Side (en side du har opprettet i Spond Club)

Lenke (lenke til en ekstern side, ikke opprettet innen Spond Club)

Du kan endre rekkefølgen på elementene ved å dra dem til den foretrukne rekkefølgen. Dette gjøres ved å holde over prikkene til høyre og manuelt dra elementet. Dette lar deg organisere flere undermenyer under en hovedkategori.