Hjemmeside
Oppdatere innstillinger du har satt opp
Oppdatert over en uke siden

I menypunktet "Tema" kan du oppdatere innstillingene du har satt opp. Trykk på Tema i menyen til venstre, og du vil få opp valgene under. Du vil se en forhåndsvisning til høyre på siden.

Hvilke innstillinger kan endres?

Farge

For å endre farge kan du enkelt trykke på en av de forhåndsdefinerte fargene, eller hvis dere bruker en spesifikk HEX fargekode kan du velge denne ved å trykke på den siste fargepaletten med diverse farger.

Skrifttype

Du kan enkelt velge en skrifttype i nedtrekksmenyen.

Topp- og bunntekst

Du kan også oppdatere bunn og toppteksten du har satt opp. Dette inkluderer også logoen deres. For å laste opp logoen kan du trykke "last opp logo" og "velg bilde", du kan også velge å kun bruke klubbens navn hvis du ønsker det. Bunnteksten vil bli lagt til på alle sidene deres, det inkluderer kontaktinfo og lenker til sosiale medier.

Hvis du ønsker å bruke "bli medlem"-knappen, kan du trykke på denne og lime inn lenken til skjemaet. Denne lenken finner du under “skjemaer” og “innmelding i klubb” i Spond Club menyen.