Hjemmeside
Opprett og sett opp hjemmesiden din

Last og klubbens logo, fargetema og skrifttype

Oppdatert over en uke siden

Inne på klubbsiden vil du få valget "Klubb hjemmeside" på venstre side. Her kan du lage en hjemmeside for din klubb. Dette gjøres enkelt ved å trykke "Opprett".

Herfra må du fullføre tre enkle trinn for å opprette hjemmesiden:

1. Last opp logo

Hvis du ønsker å laste opp en logo kan du trykke på "velg bilde". Deretter kan du velge en logo som du har lagret lokalt på PC-en din.

2. Velg fargeskjema

Hvis dere bruker en spesifikk HEX fargekode kan du velge denne ved å trykke på den siste fargepaletten med diverse farger.

3. Velg skrifttyper

Font setter du via nedtrekksmenyen på bunnen. Du vil se en forhåndsvisning av både skrifttype og fargekode til høyre på skjermen.

Når du har valgt kan du trykke på “neste”.

Etter dette må du legge inn en kontaktinfo, og eventuelt legge til lenker til klubbens sosiale medier.

Når du har gått gjennom disse stegene har du opprettet hjemmesiden.