Ofte stilte spørsmål om Spond Club
Oppsett - steg for steg (uten eksisterende Spond grupper)
Oppdatert over en uke siden

Dette oppsettet er for de som ikke har noen lag/grupper som bruker Spond i dag.

Hvis noen av lagene deres bruker Spond i dag kan dere se hvordan dere skal sette det opp her.

Første steg er å sette opp innstillingene

Klubbinnstillinger:

- sett opp medlemsfelter (hvis du vil lagre noen spesiell info på medlemmene - vi har grunnleggende info som standard inne i løsningen)

- sett opp medlemstyper (som oftest det man sender medlemskontingent basert på. F. eks. Hvis juniorer betaler mindre enn senior burde de være forskjellige medlemstyper

- sett opp innmeldingsskjemaet og legg det på hjemmesiden deres eller andre steder.

- Gå i gjennom og rediger gruppeinnstillinger

- Gå i gjennom og rediger roller for gruppeadmin

Avdelinger og grupper:

Opprett gruppe. Vi anbefaler en gruppe per lag/gruppe. Du kan også opprette undergrupper i hver gruppe.

Medlemmer:

- importer medlemmer.

Husk å legge til gruppeadmin i hver gruppe (trenere/instruktører).

Excel malen er tilpasset deres klubb så alt du har predefinert ligger i Excel malen så bruk dropdown menyene i hver celle.

Aldri legg foresattes kontaktinfo på barna, denne skal kun lagres på de foresatte, hvis et barn ikke har egen epost/tlf skal disse feltene stå tomme på barna.

Ikke slett/endre noen av kolonnene selvom du ikke skal bruke de - da kan du la de stå tomme.

Last opp Excel malen.

Vær obs på at invitasjonene til grupper blir sendt ut nå.

Medlemmene fra Excel malen dukker opp i ubehandlede så du kan godta de som aktive medlemmer.

Det er viktig å behandle duplikater én og én. Les mer om det her.

Klubbene som er tilknyttet Norges idrettsforbund kan lese mer om det her.