Kom i gang
Hvordan sette opp innmeldingsskjema?
Oppdatert over en uke siden

Hvordan setter jeg opp innmeldingsskjemaer i Spond Club?

For å sette opp et innmeldingsskjema, gå til Skjemaer i hovedmenyen og velg Innmelding i klubb.

Du kan sette opp flere skjemaer for klubben din. For å legge til et nytt, gå til Innmelding i klubb og klikk på Opprett ny-knappen.

Hvis du ikke har opprettet et skjema ennå, klikker du på Opprett skjema.

I første trinn kan du skrive hva du vil. For eksempel kan du legge til informasjon om klubben og muligens de ulike treningstidene for deres ulike lag/grupper.

Medlemstyper

Velg hvilke medlemstyper som personen selv kan velge ved innmelding. Medlemstypene er forhåndsdefinert under Klubbinnstillinger og Medlemstype.

Hvis du bare velger én medlemstype, vil denne automatisk bli tilordnet og personen vil ikke se dette valget.

Basert på medlemstype kan du også definere om medlemmene skal kunne søke seg inn på predefinerte grupper/lag. Dette gjør du under Tillat gruppevalg eller Ingen gruppevalg.

Grupper og undergrupper

Hvis du vil at nytt medlem skal kunne velge gruppen eller undergruppende ønsker å bli med i, kan du velge under hvilke grupper eller undergruppe som skal være tilgjengelige for plukking. Medlemmet legges ikke til i gruppen eller undergruppen før klubben godkjenner deres medlemskapsforespørsel.

Feltet for å velge undergruppe er kun synlig dersom det er undergrupper i gruppen.

Medlemsfelter

Velg blant de egendefinerte medlemsfeltene som du ønsker at skal vises i skjemaet. De kan være påkrevet eller valgfritt. Disse feltene har du allerede satt under Klubbinnstillinger og Medlemsfelter.

Du kan også legge til ekstra felter. Disse feltene vil kun eksistere som en del av innmeldingen og blir ikke lagret på selve medlemmet. Når du senere behandler hver innmelding kan du velge å kopiere over evt informasjon til de faste medlemsfeltene dersom du ønsker det.

Vilkår og samtykke

Ved innmelding kan du velge om medlemmet skal godkjenne klubbens vilkår og personvernpolicy. Du kan og be om samtykke til at klubben kan benytte bilder av medlemmet i henhold til klubbens retningslinjer.

For å legge skjemaet deres på hjemmesiden eller sende det ut går du på Kopier denne lenken og sender den eller legger den på hjemmesiden deres.

Varsling til medlem

Etter at du har opprettet skjemaet kan du gå til Medlemsvarsling.

Under Varsel om mottatt innmelding skriver du teksten som blir sendt på e-post som en bekreftelse på at innmeldingen er mottatt og ligger til behandling eller i venteliste.

Under Varsel om godkjent innmelding skriver du teksten som blir sendt på e-post som en bekreftelse om at innmeldingen er godkjent og at vedkommende ønskes velkommen som medlem.