Alle samlingerKom i gang med Spond Club
Oppsett - steg for steg (uten eksisterende Spond grupper)
Oppdatert over en uke siden

Dette oppsettet er for de som ikke har noen lag/grupper som bruker Spond i dag. Hvis noen av lagene deres bruker Spond i dag kan dere se hvordan dere skal sette det opp her.

Første steg er å sette opp innstillingene

Klubbinnstillinger

• Sett opp medlemsfelter: Medlemsfelter i Spond Club er standard og skreddersydde felter som lar klubben samle inn og administrere viktig informasjon om medlemmene. Medlemsfelter gir klubben muligheten til å organisere og ha oversikt over medlemmers informasjon på en strukturert og effektiv måte, tilpasset klubbens spesifikke behov.

• Sett opp medlemstyper: Medlemstyper lar deg skille mellom ulike typer medlemmer, for eksempel ordinære medlemmer, støttemedlemmer, ikke-medlemmer, junior- og seniormedlemmer. (Medlemstypen påvirker ikke hva hver enkelt kan gjøre i Spond-appen).

• Opprett innmeldingsskjema: Lag et skjema for innmelding av klubben og plasser det på hjemmesiden deres eller andre relevante steder. Les mer om opprettelse av innmeldingsskjema her.

• Gruppeinnstillinger: Her kan man sette generelle innstillinger som gjelder for alle grupper i klubben. Du kan bestemme synlighet for kontaktinformasjon, aldersgrense for direktemeldinger, og om private kontoer kan brukes som utbetalingsmåte.

• Grupperoller: Gå igjennom og rediger grupperoller for admin.

Avdelinger og grupper

"Opprett gruppe" Vi anbefaler en gruppe per lag/gruppe. Man kan også opprette undergrupper i hver gruppe. Les mer om de forskjellige betydningene av grupper, undergrupper og avdelinger her.

Importer medlemmer

Du kan importere medlemmer ved å bruke vår Excel-mal. Den laster du ned ved å klikke knappen "Last ned Excel-mal". Når du har åpnet malen vil du se at den har to faner, hvor av en av de heter "Valideringsregler". Her vil du se hvilke parametere du kan fylle inn i f.eks. feltene medlemstype, gruppe, kjønn osv. Det som skrives inn i disse feltene stemme overens med hva som står i fanen valideringsregler. Husk å legge til gruppeadmin i hver gruppe (trenere/instruktører).

Når du er ferdig med å fylle ut malen i Excel lagrer du den og laster du den opp ved å klikke på knappen "Last opp ferdig medlemsliste (Excel)".

💡Tips

• Malen må åpnes i Microsoft Excel, og du kan ikke flytte eller legger til kolonner.

• Det er viktig at du laster ned malen på nytt hver gang du skal importere medlemmer.

• Skal du lage grupper, grupperoller og egendefinerte medlemsfelter bør dette gjøres før du laster ned Excel-malen ettersom de blir inkludert valideringsregler.