Alle samlingerInnlegg, Avstemminger, Filer og Meldinger
Marker meldinger lest/ulest og velg meldinger i bulk
Oppdatert over en uke siden

I Spond app finner du verktøy som hjelper med å effektivt administrere meldinger, noe som gir enklere navigering gjennom samtaler og gruppechatter. Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker de disse funksjonene, inkludert å markere meldinger som ulest, arkivere chatter og bruke massehandlinger. Disse verktøyene er designet for å forenkle meldingsadministrasjon for både administratorer og vanlige brukere.

Marker meldinger som lest/ulest

Funksjonen Marker som ulest lar brukerne holde oversikt over viktige meldinger de trenger å gå tilbake til.

Slik markerer du meldinger som lest/ulest

• Sveip til høyre: Et delvis sveip til høyre på en hvilken som helst samtaletråd viser alternativet for å markere samtalen som lest eller ulest. Dette gir deg en rask og enkel måte å merke meldinger for senere gjennomgang.

• Fullt sveip til høyre: Å sveipe hele samtaletråden til høyre markerer automatisk meldingen som lest eller ulest uten at du trenger å trykke på ikonet. Dette sparer tid og forenkler prosessen når du administrerer flere chatter.

• Langt trykk: Ved å trykke og holde på en samtaletråd kan brukerne få tilgang til flere alternativer, inkludert å markere samtalen som lest eller ulest, samt arkivere chatten. Denne metoden er nyttig for de som foretrekker manuelle kontroller.

Massevalg av meldinger

For å hjelpe brukerne med å håndtere flere samtaler raskt, har du mulighet til massevalg av chatter. Denne funksjonen er spesielt nyttig for administratorer eller de som overvåker store grupper med hyppige meldinger.

• Massevalg-knapp: Ligger ved siden av ➕ knappen øverst på skjermen, og lar deg velge flere chatter samtidig. Når de er valgt, kan du markere alle valgte chatter som lest eller ulest i én handling.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan markerer jeg en melding som lest eller ulest?

Du kan markere en melding som lest eller ulest ved å sveipe til høyre på samtaletråden eller ved å bruke langt trykk for å få tilgang til alternativene. Et fullstendig sveip til høyre markerer automatisk samtalen.

Kan jeg markere flere chatter som lest eller ulest?

Ja, bruk massevalg-knappen ved siden av ➕ knappen for å velge flere chatter og markere dem som lest eller ulest, eller arkivere dem samtidig.

Er det noen forskjell mellom iOS og Android for disse funksjonene?

Funksjonaliteten er den samme på begge plattformer, selv om designet og bevegelsene kan se litt annerledes ut på grunn av iOS og Android sine designmønstre.