Alle samlingerGrupper og meldingerGrupper for Gruppeadministrator
Andre funksjoner i grupper for gruppeadministrator
Andre funksjoner i grupper for gruppeadministrator
Oppdatert over en uke siden

Det finnes noen andre funksjoner du som administrator i gruppen kan se og bruke. I denne hjelpeartikkelen vil du finne en forklaring på hva de forskjellige funksjonene er og hvordan de brukes.

Medlemsliste

Når du er inne på gruppen kan du velge Medlemmer for å få en liste over alle medlemmene i gruppen. På samme sted kan du trykke på Administratorer for å vise alle andre med en administratorrolle. Kontaktinformasjon for gruppens kontaktperson vil være synlig for alle.

Når du er i medlemslisten kan du trykke på medlem og gjøre følgende

• Se medlemmets kontaktinformasjon (kun hvis medlemmet du er administrator med redigeringsrettighet på medlemmer)

• Se medlemmets foresatte

• Kontakte medlemmet og eventuelle foresatte via meldinger i Spond. Har medlemmet valgt å ha kontaktinformasjon synlig kan du også sende e-post/ringe

• Redigere medlemmet og/eller foresatte

• Slette medlemmet

Du kan også eksportere medlemslisten (excel).

Push-varsler i grupper (mobilapp)

Det er mulig å egendefinere push-varselinnstillinger per gruppe og undergruppe om du ønsker dette. Dette kan kun gjøres i mobilappen.

Slik tilpasser du push-varsler i grupper og undergrupper

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Velg ønsket gruppe

4. Trykk på bjellen 🔔

5. Du kan nå velge mellom hovedgruppen og/eller undergruppe(r) og stille inn hva du vil bli varslet om eller slå av/på push-varsler for hele gruppen/undergruppen.

Undergrupper bruker automatisk push-innstillinger fra hovedgruppen, men om du ønsker kan du ha forskjellige innstillinger på hovedgruppen og undergruppen(e).

Favorittgrupper

Om du har en eller flere grupper du er mye aktiv i eller bare liker ekstra godt, så kan du markere den som favoritt ⭐️. Den vil da legge seg øverst i gruppeoversikten i app og web-versjonen.

Slik merker du en gruppe som favoritt

App:

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Velg ønsket gruppe

4. Øverst til høyre vil du se en stjerne

5. Trykk på denne og gruppen er aktivert som favoritt

6. Du kan når som helst velge gruppen bort som favoritt ved å trykker på stjernen igjen

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Velg ønsker gruppe

3. Øverst til venstre i gruppens profilbilde vil du se en stjerne

4. Klikk på denne og gruppen er aktivert som favoritt

5. Du kan når som helst velge gruppen bort som favoritt ved å trykker på stjernen igjen

Opprette innlegg, avstemninger, arrangementer og betalingsforespørsler som ordinært gruppemedlem

For å opprette innlegg, avstemninger, arrangementer og betalingsforespørsler trykker du på ➕-tegnet oppe til høyre (iPhone) eller nederst til høyre (Android). På web, under oppgavelinjen hvor du kan trykke for å se Arrangementer, Innlegg, Betalinger, Avstemminger osv. ser du en ny oppgavelinje som forklarer hvilken funksjon du kan opprette, som f.eks. Arrangement eller Innlegg.

Trykk på linkene for hvordan du oppretter et innlegg, avstemming, arrangement eller betalingsforespørsel.

⚠️ Ser du ikke ➕-tegnet i mobilapp eller den ekstra oppgavelinjen (Web-versjon) har du ikke riktige rettigheter som administrator for å opprette en eller flere av funksjonene nevnt over. Mener du at du trenger rettigheten til dette kan du kontakte gruppens kontaktperson/administrator.

Pengeinnsamling

⚠️ Innsamlingskampanjer med digitale skrapelodd, salg av produkter og Vipps-funksjonen er kun tilgjengelig i Norge 🇳🇴

I denne visningen finner du funksjonen for pengeinnsamlinger. Medlemmer av gruppen kan selge alt fra lodd, forskjellige produkter og gratulasjonskort til familie, venner og bekjente. Ved å selge dette tjener gruppene dine penger. Produkter og premier leveres på døren, og betaling gjøres via Vipps. Les mer om pengeinnsamling.

I samme visning finner du også oversikt over gruppens Cash Back. Les mer om Cashback.