Push-varsler
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å egendefinere push-varselinnstillinger per gruppe og undergruppe om du ønsker dette. Dette kan kun gjøres i appen.

Undergrupper bruker automatisk push-innstillinger fra hovedgruppen, men du kan også tilpasse push-varsler for individuelle undergrupper. Selv om du slår helt av push-varsler for en hoved- eller undergruppe vil vi alltid varsle deg om betalingsforespørsler i grupper. Ønsker du ingen push-varsler over hode, må push-varsler for Spond-appen slås av via telefoninnstillingene.

Hvordan administrere push-varsler?

Første gang du lastet ned appen fikk du spørsmål om å akseptere å få pushvarsler. Takket du da nei, må du via innstillingen på telefonen for å slå på push-varsler.

Slik slår du på/av push-varsler i telefoninnstillingene

iPhone (iOS):

1. Gå til telefoninnstillinger⚙️

2. Hold fingeren på skjermen og dra nedover

3. Du får da opp et søkefelt

4. I søkefeltet skriver du Spond

5. Trykk på Spond-logoen

6. Varslinger

7. Slå deretter tillat varslinger-bryteren på eller av

For mer info. om type varslingsmåter besøk Apple sin hjelpeside om varsler her.

Android:

1. Gå til telefoninnstillinger⚙️

2. Varsler

3. Appvarsler

4. Trykk på søkeknappen

5. I søkefeltet skriver du Spond

6. Slå deretter tillat varsler-bryteren på eller av

7. Trykker du på Spond-logo kan du tilpasse varslinger

For mer info. om varsler, kategorivarslinger og annet angående varsler, besøk Android sin hjelpeside om varsler her.

Hvordan slå av/på push-varsler per gruppe og undergruppe?

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Velg ønsket gruppe

4. Trykk på bjellen 🔔

5. Du kan nå velge mellom hovedgruppen og/eller undergruppe(r) og stille inn hva du vil bli varslet om eller slå av/på push-varsler for hele gruppen/undergruppen.

Du kan ha forskjellige innstillinger på hovedgruppen og undergruppen(e).

Hvordan slå av/på push varsler for individuelle arrangement og innlegg?

1. Åpne appen

2. Gå til det aktuelle arrangementet eller innlegget

3. Trykk på knappen med tre prikker øverst til høyre

4. Velg stopp push-varsler

Hvordan endre spesifikke varsler for arrangementer, invitasjoner, cashback og generelt

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Push-varsler

4. Gjør ønskede endringer

⚠️ Merk!

• Slår du av push-varsler i telefoninnstillinger vil du slå av "alt i ett", og gå glipp av all type varsler som blir sendt til deg.

• Takker du nei til et arrangement vil du ikke få varsler om ting som skjer i arrangementet med mindre arrangementet blir endret eller avlyst.

• Noen Android-telefoner har en automatisk innstilling som slår av push-varsler når de går i strømsparing modus.

Ofte stilte spørsmål

Jeg får varsler både som push og e-postvarsler. Hvordan kan jeg ordne slik at jeg bare får varsler på telefonen?

Påse at du faktisk er innlogget i appen, da e-postvarsler starter så fort du logger ut. Er du allerede logget inn, logg ut og inn på nytt.