På hvilke plattformer finnes Spond?
Oppdatert over en uke siden

Spond er tilgjengelig på;

Er du en administrator kan vi anbefale å benytte web til å registrere laget og administrere gruppen, og appen til å gjøre enklere endringer og følge opp.

Hvis du kun svarer er det enklest å ha appen. Da kan du være oppdatert på hvem som deltar, alle kommentarer og aktuelle endringer. Du får flere valgmuligheter, som eksempelvis å selv justere hva du vil ha varsler om.

De som ikke har smarttelefon

Det er fremdeles noen i dag som ikke har smarttelefon. I Spond kan du velge mellom å sende ut sms eller e-post. Velg e-post til disse, for å sikre at de også kan svare.