Slette Spond-profil
Oppdatert over en uke siden

Det er trist at du ønsker å forlate Spond, men du er så klart velkommen tilbake når som helst ved å opprette Spond-profil her. Velger du å slette din profil fjerner vi kontaktinformasjonen din og anonymiserer innhold du har delt.

⚠️ MERK! Å slette din Spond-profil er en handling som ikke kan angres, alt vil permanent slettes og det vil ikke være mulighet for gjenoppretting.

Slik sletter du en Spond-profil

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Profil og konto

4. Slett konto

5. Huk av for alle tre valgene

6. Slett konto

7. Skriv inn passord og trykk bekreft

8. Håper vi ses igjen ved en annen anledning

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Gå inn på denne linken

3. Klikk slett min brukerkonto

4. Håper vi ses igjen ved en annen anledning

Ofte stilte spørsmål

Jeg har slettet min Spond-profil men angrer meg, kan jeg gjenopprette profilen og få tilbake mine grupper?

Nei, det er dessverre ikke mulig å gjenopprette Spond-profilen din. Du er så klart velkommen til å opprette ny profil, se her om hvordan dette gjøres.

Administrator i gruppen(e) du var med i kan enten invitere deg eller du kan få gruppekode og bli med i gruppen ved å skrive inn gruppekoden i appen.