Bli med i en gruppe
Oppdatert over en uke siden

Å bli med i en Spond-gruppe er en enkel og sømløs prosess som åpner døren til organisert samhandling og fellesskap. Enten du mottar en invitasjon via lenke eller en gruppekode fra en administrator, er fremgangsmåten like grei. Klikk på invitasjonen eller tast inn koden, og du blir raskt en del av gruppen. På denne måten blir Spond en bro som knytter deg til ulike fellesskap, gir deg tilgang til samtaler, arrangementer og oppdateringer, og gir deg muligheten til å delta og være aktiv i gruppen.

Hvordan bli medlem i en gruppe?

Alle grupper i Spond er private. For å bli medlem i en gruppe trenger du enten å bli lagt til av gruppeadministrator i gruppen med e-postadresse eller telefonnummer, motta en gruppelenke eller gruppekode.

Det er også mulig at en gruppe har flere undergrupper. En undergruppe blir du en del av enten når admin godkjenner medlemskapet eller i ettertid. Du kan lese mer om hvordan du blir med i en undergruppe her.

⚠️ MERK!

Det er kun mulig å søke etter en gruppe ved å bruke gruppekoden i Spond-appen, denne funksjonen er ikke tilgjengelig i nettleserversjonen.

Slik blir du medlem i en gruppe med gruppekode

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Trykk på Skriv inn kode

4. Skriv inn koden

5. Velg hvordan type medlem du er:

• Medlem

• Foresatt

6. Fyll inn feltene

7. Legg til flere foresatte og/eller legg til barnets kontaktinformasjon

8. Ferdig

Slik blir du medlem i en gruppe med gruppelenke

Når du har fått gruppelenken, kan du via en smarttelefon gå inn på linken, laste ned Spond-appen og enten registrerte en Spond-profil eller skrive inn gruppekoden som vises etter du har gått inn på gruppelinken.

Slik blir du medlem i en gruppe med invitasjon

Når du blir invitert til en gruppe vil du få en e-post med link til å bli med i gruppen. Du kan også gå via appen å godkjenne invitasjonen.

App:

1. Åpne appen

2. Grupper

3. Klikk Se invitasjon i boksen med teksten Du har blitt invitert til GRUPPENAVN

4. Velg om du ønsker å skjule eller vise din kontaktinformasjon

5. Klikk Godta eller Avslå

Web-versjon:

1. Fra verifiseringsmailen klikker du på knappen Svar på gruppeinvitasjon

2. Velg om du ønsker å skjule eller vise din kontaktinformasjon

3. Klikk Godta eller Avslå

4. Valgte du godta har du nå blitt medlem i gruppen

5. Logg på din Spond-profil her

6. Klikk på gruppen for å se gruppens innhold

Hvordan fungerer foresatt-funksjonen?

Foresatt-funksjonen i Spond gir voksne muligheten til å administrere medlemskap for barn, godkjenne deltakelse og kommunisere med andre foresatte. Ved å motta varsler og relevant informasjon, hjelper foresatte til med å skape et trygt og effektivt miljø for barnas deltakelse i gruppeaktiviteter. Denne funksjonen gir ekstra lag av støtte, organisasjon, og fremmer en jevn gjennomføring av aktiviteter med fokus på barnas trivsel.

⚠️ MERK!

Når man legger til foresatte er det viktig at du fyller inn din kontaktinformasjon i feltene for foresatte, og ikke legger inn din e-post og telefonnummeret på medlemmets (barnet) felter. Dette er blant annet for at varslinger skal bli korrekt.

Kontaktinformasjonsfeltene på medlemmet er for å legge inn e-post eller telefonnummer som er knyttet til medlemmets/barnets Spond-profil om personen har en egen.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har skrevet inn min/en annen foresatt sin kontaktinformasjon på medlemmets (barnets) felter. Hvordan endrer jeg dette?

Hvis du har lagt inn din/en annen foresatt sin kontaktinformasjon på feltene til medlemmet, eller skrevet et navn, telefonnummer eller e-postadresse feil, er det gruppens kontaktperson og administrator som kan endre dette. Se her for hvordan du finner gruppens kontaktperson.

Jeg har skrevet feil navn, kontaktinformasjon på meg eller mitt barn. Hvordan endrer jeg dette?

Hvis du har lagt inn din/en annen foresatt sin kontaktinformasjon på feltene til medlemmet, eller skrevet et navn, telefonnummer eller e-postadresse feil, er det gruppens kontaktperson og administrator som kan endre dette. Se her for hvordan du finner gruppens kontaktperson.