Passord og 2-trinnsverifisering
Oppdatert over en uke siden

Hvordan endrer/tilbakestiller passord?

Ønsker du å endre eller tilbakestille ditt passord kan du gjøre dette både i appen og web-versjonen.

Slik endrer du passord

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Sikkerhet

4. Endre passord

5. Skriv inn ditt nåværende passord

6. Skriv inn nytt passord to ganger

7. Trykk lagre

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Endre passord

5. Skriv inn ditt nåværende passord

6. Skriv inn nytt passord to ganger

7. Trykk lagre

Slik tilbakestiller du passord

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Sikkerhet

4. Endre passord

5. Nederst vil du se tilbakestill passord, trykk på denne teksten

6. Skriv inn din e-postadresse eller telefonnummer

7. Neste

8. Du mottar en SMS med en engangskode (gyldig i 5 min.) eller e-post med link for å tilbakestille passord

9. SMS: Skriv inn koden og trykk neste. E-post: klikk på nullstill passord

10. Lag nytt passord og trykk ok/neste

Web-versjon:

1. Gå til denne linken

2. Skriv inn din e-postadresse eller telefonnummer og klikk send

3. Du mottar en SMS med en engangskode (gyldig i 5 min.) eller e-post med link for å tilbakestille passord

4. SMS: Skriv inn koden og trykk neste. E-post: klikk på nullstill passord

5. Lag nytt passord og trykk ok/neste

⚠️ Har du glemt passordet og er logget ut av appen kan du starte appen, og du vil se "glemt passord" under innloggingsfeltene og "logg inn"-knappen. Trykk på denne og følg instrukser. Du kan alternativt besøke nettsiden for tilbakestilling av passord.

Hva er 2-trinnsverifisering?

2-trinnsverifisering legger til ekstra sikkerhet ved å be om en ekstra autentiseringsmetode i tillegg til passordet ditt.

Vi sender en sikkerhetskode til ditt mobilnummeret hver gang du logger på Sponds nettside eller logger deg på en ny enhet. 2-trinnsverifisering hindrer uautorisert tilgang og styrker sikkerheten på din Spond-profil.

⚠️OBS! Bytter du telefonnummer er det viktig at du deaktiverer 2-trinnsverifisering før du mister tilgang til nummeret. For å så aktivere det igjen på ditt nye nummer. Gjør man ikke dette vil du ikke kunne logge inn på din Spond-profil.

Slik slår du på 2-trinnsverifisering

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Sikkerhet

4. Aktiver 2-trinnsverifisering

5. Skriv inn ditt nummer, om nødvendig trykk på landskoden og velg korrekt landskode.

6. Trykk på neste

7. Du vil da motta en SMS med kode (gyldig i 5 min.) som du skriver inn i kodefeltet og trykker bekreft

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Under 2-trinnsverifisering klikker du på aktiver 2-trinnsverifisering

5. Skriv inn ditt nummer, om nødvendig trykk på landskoden og velg korrekt landskode.

6. Neste

7. Du vil da motta en SMS med kode (gyldig i 5 min.) som du skriver inn i kodefeltet og trykker bekreft

Slik slår du av 2-trinnsverifisering

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Sikkerhet

4. Deaktiver 2-trinnsverifisering

5. Skriv inn koden du nå har fått på SMS til ditt nummer

6. Bekreft

7. 2-trinnsvarifisering er nå slått av på din Spond-profil

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på ditt profilbilde

3. Profil

4. Under 2-trinnsverifisering klikker du på deaktiver 2-trinnsverifisering

5. Skriv inn koden du nå har fått på SMS til ditt nummer

6. Bekreft

7. 2-trinnsvarifisering er nå slått av på din Spond-profil

Ofte stilte spørsmål

2-trinnsverifisering

Jeg har slått på 2-trinnsverifisering men har byttet telefonnummer, og får nå ikke logget inn. Hva gjør jeg?

Frykt ikke, dette fikser vi. Men det kan ta litt tid på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. Bare kontakt oss så hjelper vi deg.