Gå til hovedinnhold
Alle samlingerCashbackCashback for Supporter
Endre fordeling/slette støtten til gruppene 🇳🇴
Endre fordeling/slette støtten til gruppene 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Du har når som helst muligheten til å fordele din Cashback mellom flere grupper eller endre hvilke grupper du støtter. Her er hvordan du kan gjøre det:


Hvordan fordele Cashback mellom ulike grupper?

Ved å følge disse trinnene, kan du enkelt velge hvilke grupper du ønsker å gi Cashback til. Beløpet fordeles likt mellom de valgte gruppene. For eksempel, hvis du støtter to grupper, vil Cashback deles likt mellom dem.

Slik fordeler du Cashback mellom gruppene dine


App:

  1. Åpne Appen

  2. Trykk innsamling nederst til høyre

  3. Cashback

  4. Rediger grupper du støtter

  5. Du kan her endre fordelingen av Cashback til ulike grupper. Du kan også her arkivere Cashback for andre grupper du er administrator i, eller invitere admin i andre grupper du er med i om å aktivere Cashback.

Web-versjon:

  1. Logg på din Spond-profil her

  2. Klikk Innsamling på øverste linje

  3. I sidemenyen til venstre klikker du Cashback

  4. Klikk Rediger grupper du støtter

  5. Du kan her endre fordelingen av Cashback til ulike grupper. Du kan også her arkivere Cashback for andre grupper du er administrator i, eller invitere admin i andre grupper du er med i om å aktivere Cashback



Hvordan fordele Cashback mellom ulike grupper uten Spond-profil?

Ikke-medlemmer som er registrert som Cashback-supportere kan endre sine støtteinnstillinger via e-posten de mottok ved registrering. Følg instruksjonene i e-posten og gå til "Min side" for å oppdatere dine preferanser for Cashback-støtte.



Ofte stilte spørsmål

Jeg har ikke Spond-profil og har slettet mailen jeg fikk da jeg registrerte meg som Cashback supporter, og nå ønsker jeg å fjerne/endre min Casback-støtte til en eller flere grupper. Hva gjør jeg?


Ønsker du å fjerne/endre din Cashback-støtte til gruppen(e) du støtter og har vært så uheldig å slettet alle mails fra Spond vedrørende Cashback. Da kan du kontakte oss og vi skal hjelpe deg. Om du har andre e-poster fra Spond ang. Cashback skal du kunne finne linken der som tar deg til siden for å administrere dine Cashback-grupper.

Om jeg betaler kontaktløst med min telefon eller smartklokke hos en av Sponds Cashback-partnere, vil jeg fortsatt får Cashback?


Nei dessverre. Cashback blir ikke registret om man betaler med mobiltelefon og/eller smartklokke. Du må bruke kortet fysisk enten kontaktløst, chip eller med stripen 💳

Jeg har ikke mottatt Cashback selv om jeg har handlet med én eller fler av kortene som er koblet til Cashback hos Spond. Hvorfor ikke?


Vårt kundesenter er her for å hjelpe, ta kontakt med oss så skal vi se på saken. For at vi skal kunne undersøke dette grundig, må vi ha følgende informasjon:

  • Bankutskrift: Vi trenger et utdrag som viser de siste fire sifrene i kontonummeret ditt, kjøpesummen og betalingsmottakeren.

  • Kvittering: Om du fortsatt har den, ber vi om en kopi av den fysiske kvitteringen.

Så snart vi har mottatt nødvendig dokumentasjon, vil vi undersøke årsaken til at Cashback ikke ble registrert automatisk. Dersom det ikke foreligger noen feil, vil vi sørge for at Cashback for kjøpet ditt blir registrert manuelt.

Svarte dette på spørsmålet?