Gå til hovedinnhold
Alle samlingerCashbackSpond Cashback
Hva er Cashback? 🇳🇴
Hva er Cashback? 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Cashback er en populær måte å spare penger mens du handler. Når du deltar i et Cashback-program, får du en prosentandel av kjøpesummen tilbake. For eksempel, hvis du kjøper noe for 1000 kroner i en butikk som tilbyr 5% Cashback, vil du tjene 50 kroner tilbake. Denne summen samles opp over tid, og gruppene du støtter får utbetalt denne summen når gruppen har nådd 500 kr.


Spond Cashback

Spond tar denne ideen et skritt videre ved å integrere Cashback direkte i sitt system, til fordel for grupper og lag. Med Spond Cashback, kan du, dine gruppemedlemmer og supportere tjene penger direkte til gruppen eller lagets konto. Det eneste som kreves er en rask registrering av bankkontonummeret i Spond. Deretter, hver gang du handler fysisk hos en av våre partnere, registreres transaksjonen automatisk og bidrar til gruppen eller lagets økonomi.

Og det beste av alt? Når du aktiverer Cashback for din gruppe, så er det helt gratis, og det tilkommer ingen ekstra kostnader når du handler hos våre partnere. Bli med i Spond Cashback i dag og se hvordan dine vanlige innkjøp kan gjøre en forskjell for laget ditt!

Svarte dette på spørsmålet?