Alle samlingerCashbackCashback for Supporter
Bli en Cashback-supporter 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Hvordan opprette Cashback?

Gruppemedlemmer og gruppeadministratorer kan enkelt bli Cashback-supportere og støtte sine grupper gjennom vårt Cashback-program, både i appen og web-versjonen. Her er de enkle stegene du kan følge:

Slik aktiverer du Cashback på din Spond-profil

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på Grupper i menyen nederst

3. Velg ønsket gruppe

4. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

5. Scroll ned og trykk på Cashback

6. Trykk på Støtt denne gruppen og registrer ditt bankkort

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på gruppen det gjelder

3. Pengeinnsamling

4. Cashback

5. Klikk Støtt denne gruppen og registrer ditt bankkort

Hvordan bli Cashback-supporter uten Spond-profil?

Selv om du ikke bruker Spond kan du bidra til en Spond-gruppe ved å bli Cashback-supporter. Få en delbar Cashback-lenke fra et gruppemedlem/gruppeadministrator, og ved å bruke denne kan du støtte gruppens økonomi ved dine kjøp hos våre partnere. Ditt bidrag som supporter er en enkel, men kraftfull måte å støtte lokale lag og grupper.

Gruppemedlemmer og gruppeadminstratorene kan finne delbare Cashback-lenken

Slik finner du Cashback-link for å dele med personer som ikke har Spond-profil

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på Grupper i menyen nederst

3. Velg ønsket gruppe

4. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

5. Scroll ned og trykk på Cashback

6. Trykk Del cashback gruppelenke

7. Velg en av alternativene eller kopier linken ved å trykke på den, og del den hvor du skulle ønske

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på gruppen det gjelder

3. Pengeinnsamling

4. Cashback

5. Under Del cashback gruppelenke, klikker du Kopier gruppelenke. Cashback gruppelenken er nå kopier til utklippstavlen

Når du har fått linken og registrert deg som Cashback-supporter for gruppen(e) du ønsker, vil du få en verifiseringsmail. Du må klikke på Bekreft i e-posten for å verifisere at du vil være med å støtte gruppen(e).

⚠️ MERK!

Det kan være lurt å spare denne mailen om du senere ønsker å endre fordeling/fjerne støtte til en eller flere grupper. Du klikker da på Bekreft-knappen i mailen du fikk og du vil komme til nettside for å administrere Cashback støtten.

Ofte stilte spørsmål

Jeg er på en datamaskin og inne på gruppen, jeg har klikket på Cashback men jeg får ikke opp knappen Støtt denne gruppen. Hvorfor?

Ser du ikke knappen Støtt denne gruppen, da har ikke administratoren(e) aktivert Cashback for gruppen enda.

Jeg har ikke Spond-profil og har slettet mailen jeg fikk da jeg registrerte meg som Cashback supporter, og nå ønsker jeg å fjerne/endre min casback-støtte til en eller flere grupper. Hva gjør jeg?

Ønsker du å fjerne/endre din Cashback-støtte til gruppen(e) du støtter og har vært så uheldig å slettet alle mails fra Spond vedrørende Cashback. Da kan du kontakte oss og vi skal hjelpe deg. Om du har andre e-poster fra Spond angående Cashback, skal du kunne finne linken der som tar deg til siden for å administrere dine Cashback-grupper.

Om jeg betaler kontaktløst med min telefon eller smartklokke hos en av Sponds Cashback-partnere, vil jeg fortsatt får Cashback?

Nei dessverre. Cashback blir ikke registret om man betaler med mobiltelefon og/eller smartklokke. Du må bruke kortet fysisk enten kontaktløst, chip eller med stripen 💳

Jeg har ikke mottatt Cashback selv om jeg har handlet med én eller fler av kortene som er koblet til Cashback hos Spond. Hvorfor ikke?

Vårt kundesenter er her for å hjelpe, ta kontakt med oss så skal vi se på saken. For at vi skal kunne undersøke dette grundig, må vi ha følgende informasjon:

• Bankutskrift: Vi trenger et utdrag som viser de siste fire sifrene i kontonummeret ditt, kjøpesummen og betalingsmottakeren.

• Kvittering: Om du fortsatt har den, ber vi om en kopi av den fysiske kvitteringen.

Så snart vi har mottatt nødvendig dokumentasjon, vil vi undersøke årsaken til at Cashback ikke ble registrert automatisk. Dersom det ikke foreligger noen feil, vil vi sørge for at Cashback for kjøpet ditt blir registrert manuelt.