Deaktivere Cashback 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Hvordan deaktivere Cashback i en gruppe?

Administrator i gruppen kan når som helst deaktivere Cashback for gruppen ved å følge stegene under.

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på Grupper

3. Gå til ønsker gruppe

4. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

5. Scroll ned og trykk på Cashback

6. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne

7. Deaktiver Spond Cashback

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på gruppen det gjelder

3. Pengeinnsamling

4. Cashback

5. Scroll nederst på siden og på høyre side klikker du knappen Deaktiver Spond Cashback

Deaktiverer du Spond Cashback vil ikke gruppen lengre motta penger, og supporterne vil ikke kunne samle inn Cashback for gruppen. Hvis gruppen har utestående penger vil de bli utbetalt basert på den vanlige utbetalingsplanen.

Ofte stilte spørsmål

Jeg er administrator i en gruppe, men får ikke deaktivert Cashback. Hvorfor?

Det kan være at du ikke har riktig rettighet som administrator, for å kunne redigere/deaktivere Cashback må din administratorrolle ha rettigheten Innstillinger.