Alle samlingerCashbackCashback for Gruppeadministrator
Legge til eller endre kontonummer for Cashback utbetaling 🇳🇴
Legge til eller endre kontonummer for Cashback utbetaling 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Hvordan legge til eller endrer kontonummer for Cashback utbetaling?

For at gruppen automatisk skal få utbetalt innsamlet Cashback må en av administratorene i gruppen legge til kontonummer, det kan gjøres ved å følge disse stegene.

App:

1. Åpne appen

2. Trykk på Grupper

3. Gå til ønsker gruppe

4. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

5. Scroll ned og trykk på Cashback

6. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne

7. Legg til utbetalingskonto

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på gruppen det gjelder

3. Pengeinnsamling

4. Cashback

5. I sidemenyen til høyre klikker du knappen Legg til utbetalingsmåte

Velge kontotype

Velg din kontotype og oppgi nødvendig informasjon:

• Privatperson: Vi trenger ditt navn, fødselsdato, og bankkontonummer.

• Organisasjon: For organisasjon krever vi navn på organisasjon, organisasjonsnummer og kontonummer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan endrer jeg Cashback kontonummer?

Administrator kan når som helst endre/oppdatere kontonummeret ved å følge de samme stegene gitt oppe.

Hvordan sletter jeg Cashback kontonummer?

Når du først har lagt til et kontonummer for Cashback utbetalinger er det dessverre ikke mulig slette det, kun mulig å endre/oppdatere til et annet kontonummer.