Gå til hovedinnhold
Cashback utbetaling 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge

Cashback opptjenes månedlig, og det tar opptil 60 dager etter utgangen av hver kalendermåned før pengene blir utbetalt til bankkontoen din. Det er et minimumskrav på 500 NOK for utbetalinger. For eksempel, cashback opptjent i januar vil typisk bli utbetalt ved slutten av mars.

Hvis gruppen din opptjener mindre enn 500 NOK i løpet av en kalendermåned, vil det opptjente beløpet overføres til neste måned. Dette fortsetter til totalbeløpet når minimumskravet for utbetaling.

Cashback blir automatisk utbetalt rundt månedsskiftet. For at cashback skal kunne utbetales automatisk når minimumsgrensen er nådd, må gruppeadministratoren legge til et kontonummer. Penger samlet inn gjennom Spond Cashback vil bli utbetalt til denne kontoen. På bankkonto/-utskrift vil det fremkomme "Spond Cashback" og gruppenavn.


Oversikt over gruppens opptjente Cashback

Gruppeadministrator kan når som helst sjekke hvor mye gruppen har som utestående Cashback, og detaljer for tidligere utbetalinger.

Slik finner du oversikt over gruppens Cashback


App:

  1. Åpne appen

  2. Trykk på Grupper i menyen nederst

  3. Velg ønsket gruppe

  4. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre

  5. Scroll ned og trykk på Cashback

For å se detaljer for tidligere utbetalinger kan gruppeadministrator trykke på den spesifikke utbetalingen for å se mer detaljer.

Web-versjon:

  1. Logg på din Spond-profil her

  2. Klikk på gruppen det gjelder

  3. Pengeinnsamling

  4. Cashback

For å se detaljer for tidligere utbetalinger kan gruppeadministrator klikk på den spesifikke utbetalingen for å se mer detaljer.

Svarte dette på spørsmålet?