Gå til hovedinnhold
Slette gruppe med Cashback 🇳🇴
Oppdatert over en uke siden

⚠️ Cashback er kun tilgjengelig i Norge


Hvordan slette en gruppe med Cashback?

Dersom dere vurderer å slette en gruppe som med utestående Cashback, må gruppeadministrator kontakte oss. Gruppeadministratoren må gi oss beskjed om sletting og oppgi eksakt gruppenavn i henvendelsen før gruppen blir slettet. Dersom Cashback skal bli overført til en annen gruppe må gruppeadministrator også gi oss eksakt gruppenavn på gruppen det skal overføres til.

Ved sletting av en gruppe med utestående Cashback, kan dere velge:

  • Overføring av utestående Cashback til en annen gruppe: Hvis det opptjente beløpet ikke har nådd minimumsgrensen på 500 kr, vil beløpet på 50 kr for velkomstgaven bli trukket fra ved overføring.

  • Utbetaling av utestående Cashback: I tilfelle av direkte utbetaling, gjelder samme regel om minimumsgrensen. Hvis det opptjente beløpet er under 500 kr, vil 50 kr for velkomstgaven bli trukket fra det utbetalte beløpet.



Allerede slettet en gruppe med Cashback uten å kontakte Spond først. Hva nå?

Dersom du har slettet en gruppe som hadde utestående Cashback, er det viktig å ta kontakt med oss for å sikre at disse midlene blir håndtert korrekt.

  • For Grupper Under Minimumsgrensen: Hvis det utestående beløpet ikke nådde minimumsgrensen på 500 kr, vennligst ta kontakt med oss. Husk å oppgi det eksakte gruppenavnet i henvendelsen for å hjelpe oss med rask identifisering av gruppen din.

  • For Grupper Over Minimumsgrensen: Hvis det utestående beløpet var over minimumsgrensen, bør utbetalingen skje automatisk. Dersom dere ikke har lagt til en bankkonto, eller hvis du ikke har mottatt utbetalingen, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss for videre assistanse.



Ofte stilte spørsmål

Hvordan sletter jeg en gruppe?


Om du ønsker å slette en gruppe kan du besøke hjelpeartikkelen angående dette her.

Svarte dette på spørsmålet?