Gå til hovedinnhold
Alle samlingerBetaling
Transaksjonskostnader i Spond app
Transaksjonskostnader i Spond app
Oppdatert over en uke siden

Sponds forretningsmodell er bygget rundt transaksjoner. Vårt hovedmål er å gjøre det enklere å organisere aktiviteter. Ved å hjelpe våre brukere med å minimere tiden de trenger å bruke på administrasjon og økonomi, frigjør vi verdifull tid som de kan bruke på coaching og andre verdifulle aktiviteter.

Spond er en gratis app og vi tjener kun penger når våre grupper/klubber tjener penger via transaksjonskostnader. Det er på denne måten vi kan fortsette å utvikle tjenesten.


Liste over transaksjonskostnader i Spond

Prisene inkluderer transaksjonskostnader til vår betalingsleverandør Stripe, samt en trygg og sikker håndtering av hele betalingsprosessen. Slik kan du enkelt sende ut betaling til dine medlemmer. Medlemmer som har appen får den tilsendt der. De som ikke har appen får betalingen tilsendt på e-post.

NOK

Norge

2 kr + 2.5%

DKK

Danmark

2 kr + 2.5%

SEK

Sverige

2 kr + 2.5%

EUR

Eurosonen

€0.20 + 2.5%

GBP

Storbritannia

£0.20 + 2.5%

USD

USA

$1.00 + 3.29%

AUD

Australia

$0.50 + 5%

CAD

Canada

$0.50 + 5%

CHF

Sveits

CHF 0.20 + 2.5%


Hvem dekker gebyret?

Som standard dekkes transaksjonsgebyret av gruppen. Dette betyr at det totale beløpet betalt inkluderer transaksjonsgebyret, og gruppen mottar nettobeløpet.
Grupper har også muligheten til å velge at medlemmene dekker transaksjonsgebyrene. I dette tilfellet legges et tilleggsgebyr på, slik at gruppen mottar full pris for produktene etter at transaksjonsgebyret er trukket.

Svarte dette på spørsmålet?