Innlegg
Oppdatert over en uke siden

Du kan poste et innlegg i en gruppe dersom du har informasjon som du vil at alle medlemmene i gruppen skal kunne se. Alle som har aktivert varsler for nye innlegg, vil da få push-varsel i appen. De som ikke har appen, vil motta en e-post som inneholder informasjonen fra innlegget.

Slik oppretter du et innlegg

App:

1. Åpne appen

2. Trykk + tegnet øverst til høyre (iPhone) eller nederst til venstre (Android) og velg innlegg

3. Trykk på gruppen du vil poste innlegget i

4. Velg om det skal postes i hovedgruppen eller en eller flere undergrupper

5. Fyll ut tittel, beskrivelse og synlighet

6. Velge om det skal være tillatt å kommentere

7. Publiser

Web-versjon:

1. Logg på din Spond-profil her

2. Klikk på Innlegg øverst på siden

3. Velg om det skal postes i hovedgruppen eller en eller flere undergrupper

4. Fyll ut tittel, beskrivelse og synlighet

5. Klikk lagre nederst på siden​

6. Velge om det skal være tillatt å kommentere

7. Opprett

Funksjoner i innlegg

Du kan legge til videoer i et innlegg. Maks lengde per video er 10 minutter, og du kan laste opp inntil 5 videoer per innlegg.

Velg hvem som kan se innlegget: kun medlemmer, medlemmer og foresatte, eller kun foresatte og voksne medlemmer. Voksne medlemmer er i dette tilfellet alle medlemmer som ikke har foresatte på seg i gruppen.

Kommentarer i innlegg

Kommentarfeltet er som standard skrudd på. Du kan skru det av ved å trykke nedoverpilen i innlegget og fjerne haken ved "Tillat kommentarer". Dersom noen allerede har kommentert, vil kommentaren fortsatt være synlig for hele gruppen dersom du skrur av feltet, og det vil stå "kommentarer deaktivert" nedenfor. Du kan endre dette tilbake slik du deaktiverte dem.

Redigere eller slette innlegg

Hvis du ønsker å slette eller redigere et innlegg, trykker du bare på nedover pilen øverst til høyre i innlegget. Alle administratorer med tilgang til å redigere innlegg vil kunne gjøre dette for alle innlegg og kommentarer selv om de ikke opprettet innlegget eller kommentaren selv.

Får ikke til å opprette et innlegg

Du må være administrator i gruppen for å opprette et innlegg. Dersom du er administrator, men allikevel ikke får opprettet innlegg, betyr det at din administratorrolle ikke inkluderer rettigheter til å opprette innlegg.
Da må du sjekke hvilken administratorrolle du har og hvilke tilganger den inkluderer.

Hvordan sjekke hvilken administratorrolle du har

1. Åpne den gruppen der du prøver å opprette et innlegg

2. Trykk på Medlemmer inne i gruppa

3. Trykk på fanen Administratorer

4. Trykk på ditt eget navn, og se under Administrator roller

Hvordan sjekke hvilke tilganger din administratorrolle inkluderer

Åpne samme gruppe hvor du sjekket hvilken administratorrolle du har (du kan ha forskjellige roller i de forskjellige gruppene)

1. Trykk på de tre små prikkene (...) for å komme til gruppeinnstillinger

2. Scroll ned til Roller og rettigheter

3. Trykk på den rollen du selv har

4. Dersom du mangler de nødvendige rettighetene, kontakt en administrator i gruppen som har rettighet til å redigere administratorer

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg eksportere arrangementer via åpent API?

Per nå tilbyr vi ingen åpen API for Spond, så muligheten til å eksportere innlegg til eksterne nettsider er ikke tilgjengelig. Vi fortsetter stadig å evaluere fremtidige funksjoner basert på tilbakemeldinger fra våre brukere.

Hvordan kan jeg publisere innlegg i flere grupper på en gang?

Beklageligvis er det ikke mulig å publisere ett innlegg samtidig i flere hovedgrupper.