Filer
Oppdatert over en uke siden

I hver gruppe, finner du en egen fane for filer. Her kan du laste opp både filer og bilder for dine medlemmer. Du kan også lage egne mapper med flere filer, og bestemme om mappene skal være synlige for alle medlemmer, eller kun for administratorer. Mapper med lås er kun synlige for administratorer.

Hvordan laste opp filer?

App:

1. Åpne gruppen du skal laste opp filen i

2. 2. Trykk på + tegnet i høyre hjørne

3. Velg Filer eller lenke

4. Velg filen du skal laste opp (ta bilde, laste opp bilde, laste opp fil, legge til lenke eller opprette) en ny mappe

Web-versjon:

1. Åpne gruppen du skal laste opp filen i

2. Trykk på Filer fanen i menyen øverst i gruppen

3. Klikk på "Legg til"

4. Her får du valgene mellom å laste opp fil, lenke eller opprette mappe

Hvilke filer kan lastes opp?

Du kan laste opp filer i format med pdf, docx, excel, og png og jpg bildefiler.

Grensen for størrelse på vedlegg er 100 MB. Vi har for øyeblikket ingen begrensning på antallet filer som kan lastes opp per person eller gruppe.

Får ikke til å laste opp nye filer

Dersom du er administrator men allikevel ikke får opp + tegnet eller legg til-knappen når du er inne på Filer-oversikten, betyr det at din administratorrolle ikke inkluderer rettigheter til å laste opp filer. Da må du sjekke hvilken administratorrolle du har i gruppen, og hvilke tilganger denne inkluderer. Dersom du mangler denne tilgangen, må du ta kontakt med en administrator i gruppen som har tilgang til å redigere administratorer.

Hvordan sjekke hvilken administratorrolle du har i gruppen

1. Åpne den gruppen der du prøver å laste opp en fil

2. Trykk på Medlemmer inne i gruppa

3. Trykk på fanen Administratorer

4. Trykk på ditt eget navn, og se under Administrator roller

Hvordan sjekke hvilke tilganger din administratorrolle inkluderer i gruppen

Åpne samme gruppe hvor du sjekket hvilken administratorrolle du har (du kan ha forskjellige roller i de forskjellige gruppene)

1. Trykk på de tre små prikkene (...) for å komme til gruppeinnstillinger

2. Scroll ned til Roller og rettigheter

3. Trykk på den rollen du selv har

4. Dersom du mangler de nødvendige rettighetene, kontakt en administrator i gruppen som har rettighet til å redigere administratorer.