Arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Organiser aktiviteter og sportsarrangementer direkte fra Spond-plattformen. Det er enkelt og stressfritt, slik at du får mer tid på banen eller der dine aktiviteter finner sted.

Hvilke typer arrangement finnes?

Enkelt arrangement og kamp

Passer til kamper, turneringer og andre aktiviteter. Disse kan opprettes en og en, eller så kan du masse-opprette enkeltarrangementer via sesongplanleggeren. Dersom du ønsker å sette opp mange arrangementer eller kamper samtidig, anbefales å det å bruke sesongplanleggeren.

Gjentagende arrangement

Passer fint for treninger som er på samme ukedag og tidspunkt. Du kan velge om arrangementet skal gjentas hver uke, annenhver uke eller hver måned. Månedlig gjentagelse skjer på den samme kalenderdagen hver måned, uavhengig av ukedag.

Hvordan opprette et arrangement?

Fremgangsmåten under forklarer hvordan du oppretter et enkelt arrangement eller kamp.

Slik opprettes et enkelt arrangement

App:

1. Åpne gruppen som du vil opprette arrangementet i

2. Klikk på + tegnet i høyre hjørne

3. Klikk på Arrangement

4. Klikk på Arrangement

5. Velg om arrangementet skal være for hele hovedgruppen eller en eller flere undergrupper

6. Huk av de du vil invitere (det går også ann å invitere i ettertid)

7. Velg om det skal være kamp eller arrangement

8. Fyll ut de forskjellige innstillingene, du kan lese mer om disse her

Web-versjon:

1. Åpne gruppen som du vil opprette arrangementet i

2. Trykk på Arrangement i meny-linjen med ikoner

3. Huk av de du vil invitere (det går også an å invitere i ettertid)

4. Scroll ned og trykk på Neste

5. Fyll ut de forskjellige innstillingene, du kan lese mer om disse her

Hvilke funksjoner finnes innen arrangement?

Vi har laget en egen artikkel som forklarer de forskjellige innstillingene ytterligere, denne finner du her.

Manglende tilgang til å opprette et arrangement

Du må være administrator i gruppen for å kunne opprette arrangementer. Dersom du er administrator, men allikevel ikke får opp Legg til-knappen eller + tegnet under Arrangementer-fanen, betyr det at din administratorrolle ikke inkluderer tilgang til Arrangementer.

Hvordan sjekke hvilken administratorrolle du har

1. Åpne den gruppen hvor du prøver å opprette arrangement

2. Trykk på Medlemmer inne i gruppa

3. Trykk på fanen Administratorer

4. Trykk på ditt eget navn, og se under Administrator roller

Hvordan sjekke hvilke tilganger din administratorrolle inkluderer

Åpne samme gruppe hvor du sjekket hvilken administratorrolle du har (du kan ha forskjellige roller i de forskjellige gruppene)

1. Trykk på de tre små prikkene (...) for å komme til gruppeinnstillinger

2. Scroll ned til Roller og rettigheter

3. Trykk på den rollen du selv har

4. Dersom du mangler de nødvendige rettighetene, kontakt en administrator i gruppen som har rettighet til å redigere administratorer

Ofte stilte spørsmål

Må deltagere inviteres med en gang eller kan det også gjøres i ettertid?

Du kan når som helst invitere flere deltagere etter at arrangementet er opprettet. Dette gjør du ved å åpne arrangementet etter at det er opprettet, og trykke på Inviter-knappen du finner inne i arrangementet.

Kan jeg eksportere arrangementer via åpent API?

Per nå tilbyr vi ingen åpen API for Spond, så muligheten til å eksportere innlegg til eksterne nettsider er ikke tilgjengelig. Vi fortsetter stadig å evaluere fremtidige funksjoner basert på tilbakemeldinger fra våre brukere.